HP sporting VS Eibach

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od luke.bean »

Hušek si dela pruziny sam,jedna stoji okolo 1000kc a udela tu jakou presne chces.. A dela i progresivni. A specializuje se spis na zavodni veci,nez na takovy ty na normalni jezdeni. V tom ma zase asi Eibach vyhodu
QUATTRO 309 kW

ICEman

Re: HP sporting VS Eibach

Příspěvek od ICEman »

Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.
Ford Focus 1.8 16V

luke.bean
Kontaktovat uživatele:

Re: HP sporting VS Eibach

Příspěvek od luke.bean »

ICEman píše:Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.
On si dela vsechno sam, i tlumice...
QUATTRO 309 kW

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“