HP sporting VS Eibach
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
Re: HP sporting VS Eibach
Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.
Ford Focus 1.8 16V
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: HP sporting VS Eibach
On si dela vsechno sam, i tlumice...ICEman píše:Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.Je fakt,že si pružiny dělá ing.Hušek sám.A je fakt,že pokud nemáš auto na který on dělá závodní podvozky,tak to chvíli trvá.Ale zase Ti je udělá na přání.Jinak do těch Maršovic jedu v sobotu brzo ráno.P.S.Tlumiče + pružiny mě vyšly na 7000Kč.
QUATTRO 309 kW