Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....![]()
No to jo,já taky jak jsem viděl že mi kámoš zmizel z periferního vidění a rozezněl se ten zvuk,ne nepodobnej zvonu tak jsem vybuchl aniž bych to viděl!Mikael píše:Heheeee....to je taky good.Hlavne znacky pri tom vydaji pecka zvuk a pak se jeste klepou a to je konec.
To nevím,myslím že tohle jsou tak náhodný situace že to natočí málokdo!Mikael píše:Kua....nejsou nekde na netu takovyhle eskapady???
Nejlepší je na tohle ogrish.com,tam je všechno real!Mikael píše:To se mi moc nelibi.Obcas de videt,ze je to nahrany.
Ja kdyz jezdil na civilce Feldou tak sem cumel ve Stary Roli na zastavku jestli tam neni neco zajimavyho a najednou kuknu pred sebe a ona tam stala Skodivka na prechodu, tak mlask ho hezky do ni....hattori_hanzo píše:Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....![]()
ARV6 píše:Ja kdyz jezdil na civilce Feldou tak sem cumel ve Stary Roli na zastavku jestli tam neni neco zajimavyho a najednou kuknu pred sebe a ona tam stala Skodivka na prechodu, tak mlask ho hezky do ni....hattori_hanzo píše:Takhle to ještě jde,prostě jste dělali blbosti,ale kámoš takhle jednou trefil značku v ulici jak je Telecom když šla naproti taková moc pěkná slečna v krátkým tričku a minisukni!Já se mohl potrhat smíchy a slečna taky dělala že se hrozně moc nesměje!Mikael píše:Jo....uz sem se taky parkrat zasmal.Ale nejvic,kdyz bratranek trefil celem znacku dej prednost v jizde....Hazeli sme si frisbee pres silnici a pomalu sli.A on jak cumel na me,tak ji prehlidl....malem sem se pochcal smichy.Trefil ji zrovna v momente,kdy uz chytal frisbee.....![]()
![]()
tak kdy?zvooky píše:ja potrebuju porad nekam heh
Mikael píše:Tak to se mi stalo kolikrat,ze cumim kam nemam a najednou prede mnou auto.Zatim ale nastesti nic.
Panove....trochu jste zapomneli na dalsi cleny,kteri sem nechodi.Uspesny majitel autobusove dopravy s Ochcavkou,ktera neni nikdy spinava,dale pak majitel bezpecnostni agentury,kterej jako vedlejsak testuje Fabie,co vsechno vydrzi(specializace jsou studeny starty a hnedle plnej knedlik) a nakonec je tu majitel nejakyho potravinarskyho skladu nebo co.A vsichni jsou to z nas tady ty nejvetsi tuneri.....
Dneska ve tři u metweetyna píše:tak kdy?zvooky píše:ja potrebuju porad nekam heh![]()
![]()