Výškově nastavitelný podvozek auta

Nápravy, podvozky, snižování, brzdy, řízení - vše kolem náprav a brzd

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma

Odpovědět
jakudo
Kontaktovat uživatele:

Výškově nastavitelný podvozek auta

Příspěvek od jakudo »

Co na to říkáte? Brácha by ho hodně chtěl. Je to dobrý? Popřípadně, jakou firmu by jste doporučili?

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Výškově nastavitelný podvozek auta

Příspěvek od Ivan »

Abych pravu řekl, moc o tom nevím. Znám to v podstatě jen z fotek a tuning srazů. Ale připadne mi to jako hodně rozumná věc. Při parkování u obrubníku podvozek zvedneš, při průjezdu zatáčkama zase snížíš... jen ta cena je tak akorát k tomu, co na úpravy máte vyhrazeno... ;-)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

ale prd projeď starší témata ve stylingu a je tady thread vzudchové podvozky bo tak nějak montuje to nějakej shagy myslím od liberce oktávek už dělal víc a cena kolem 30 tisíc 8)
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ivan píše:...při průjezdu zatáčkama zase snížíš...
Právě, že ne :(. Tyhle nesmysly jsou tak akorát na lapání koček a frajeření na srazech. Obyčejný airride je totiž dole měkký a nahoře tvrdý, takže přesně naopak než by se hodilo právě třeba do těch zatáček...
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

toitoi píše:ale prd projeď starší témata ve stylingu a je tady thread vzudchové podvozky bo tak nějak montuje to nějakej shagy myslím od liberce oktávek už dělal víc a cena kolem 30 tisíc 8)
Opravdu si myslíš, že levné znamená kvalitní? :?:

amogh

Příspěvek od amogh »

@jakudo ... a mas opravdu na mysli vzduchac

jinak ivany ty mas nejakou konretni zkusenost ze shagyho podvozkama???
Touran BMM

BooM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BooM »

ja myslim ze na shagyho si zatim nikdo nestezoval, 100 000 uz stoji jen ty nemecky nejaky cultovni chromovy bomby a tak, ale todle slo proste dolu.. myslim ze na shagyho bude spoleh...

ted je otazka jestli jakudo vazne mysli vzduchac nebo jen stavitelnej...
Looking for some car....

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

No tak to je dobrá otázka, jestli vzducháč nebo jen stavitelnej....
Nemám ponětí jaký je v tom rozdíl:(
Jde mi o to, že chceme s bratrem snížit podvozek (asi jako každý tady), ale když ho snížíme, tak třeba nezajedeme od garáže a po všech českých silnicích se se sníženým podvozkem jezdit nedá, takže by bodlo, kdyby šel občas zvednout. Nechceme to kvůli nějakýmu machrování, ale čistě jen z praktického hlediska. Hlavně kvůli té garáži.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ha...to bude asi ten kamen urazu ze nevis jakej v tom rozdil...

Je tady tema VZDUCHOVE PODVOZKY...najdi jej a proctri si tam par prispevku...a pak se ptej.
VW PASSAT B5

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

////viewtopic.php?t=16366

tak a muzes louskat pismenka
VW PASSAT B5

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

OK, kouknu tam...

amogh

Příspěvek od amogh »

ja tam snizeno skoro o 6cm a jezdim docela normalne :-)) i na nasich silnicich takze bych to hend nevidel zas tak cerne
Touran BMM

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

No jo, Ty mozna ne, ale ja mam problem zajet do garáže i s obyč octavkou bez jakych koliv uprav (už mame předni lištu (jen tu černou) pěkně podřenou). Takže kdybych to dal ještě byť jen o 1 cm níž a byl na tom jinej spoiler, tak ho při prvnyim vjezdu/vyjezdu urvu:) Takže proto by jsme to chtěli...

amogh

Příspěvek od amogh »

kdybys videl kde jezdim :twisted:
Touran BMM

Alex 1

Příspěvek od Alex 1 »

--------------------------------------------------------------------------------
Já jezdím na vzduchu přes rok,20 000km bez problémů,dost německo furt 200-220km/h,s bráchou to děláme za 35000,-na jakékoliv auto na míru, v Jablonci,prakticky ty stejné kompomenty jako ty kity za 90tis,super i na zimu v -20 žádný problém,na hory jsem z toho udělal off-road, vlétě ležím na zemi,pravděpodobnost prasknutí měchu je opravdu malá.jinak info na webu www.slcustom.cz 774 444 190-Lukáš,775286416-aleš-já

Svobík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svobík »

Pokud s tim budeš hodně blbnout,teda když budeš mít vzducháče,tak odděláš během roku podvozek a uslyšíš celý auto....Vim od lidí co to maj...

jakudo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jakudo »

Bavili jsme se o tom s tátem (autům rozumí naprosto perfektně, dělá mechanika velkých strojů a ovládá to úplně s přehledem) a došli jsme k závěru, že je to zbytečný, takže kupovat nakonec nebudem a dáme ty peníze do něčeho jiného:)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

jakudo píše:Bavili jsme se o tom s tátem (autům rozumí naprosto perfektně, dělá mechanika velkých strojů a ovládá to úplně s přehledem) a došli jsme k závěru, že je to zbytečný, takže kupovat nakonec nebudem a dáme ty peníze do něčeho jiného:)
no hele nechcu ti do toho kecat ale podvozek je základ, já když byl s pandou v servisu tak rádoby rozumnej mechanik taky kroutil nad pružinama hlavou a když viděl podložky tak se mohl posrat, a chlápek co mně tam pružiny dával tak řekl že jsem mu měl říct předtím že by mně to seřízl :roll: :roll: myslím že tvůj tata je to samý, nic ve zlým
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

F.l.a.n.e.l.

Příspěvek od F.l.a.n.e.l. »

toitoi píše:
jakudo píše:Bavili jsme se o tom s tátem (autům rozumí naprosto perfektně, dělá mechanika velkých strojů a ovládá to úplně s přehledem) a došli jsme k závěru, že je to zbytečný, takže kupovat nakonec nebudem a dáme ty peníze do něčeho jiného:)
no hele nechcu ti do toho kecat ale podvozek je základ, já když byl s pandou v servisu tak rádoby rozumnej mechanik taky kroutil nad pružinama hlavou a když viděl podložky tak se mohl posrat, a chlápek co mně tam pružiny dával tak řekl že jsem mu měl říct předtím že by mně to seřízl :roll: :roll: myslím že tvůj tata je to samý, nic ve zlým
:shock: a to se jako nemá řezat??? :lol:

:smich2::smich2::smich2::smich2::smich2:
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...

Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše :poklona:

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

za svyho pohledu bych sel do kvalitniho podvozkovyho kitu...a neprohlopis....
VW PASSAT B5

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Fiesta píše:za svyho pohledu bych sel do kvalitniho podvozkovyho kitu...a neprohlopis....
tak tak

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

toitoi píše:...a když viděl podložky tak se mohl posrat...
No, popravdě já taky. Jestli máš furt ty samé, tak na nich chybí celkem zásadní věc - středící kroužek.

není na těch předních a ty jsou 1 cm to snad nevadí ne?
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

amogh

Příspěvek od amogh »

tak to bych se posral taky ... kde je nejblizsi toitoi :-)
Touran BMM

Odpovědět

Zpět na „Podvozek a brzdy“