pomoc s vetrakem ... NUTNE !
Moderátor: Idaho
pomoc s vetrakem ... NUTNE !
Chlapi prestal mi fungovat vetrak. Auto topi, ale vetrak se nezapina kdyz kroutim cudlikem. Napriklad vcera kdyz jsem otocil klickem na zaveni tak fungoval a kdyz jsem nastartoval tak fungovat prestal. A taky kdyz vetrak zapnu a chci pustit vyhrivani zadniho okna, nic to nedela.obcas to lupne pod volantem. U pojistek, ale pojistkou to asi nebude.
Šumperská jízda !!!
Re: pomoc s vetrakem ... NUTNE !
Lupání (cvakání ?) by mohlo dělat relé. Pokud nenajdeš chybu v pojistkách, pak u větráku bývají předřaný odpory pro různý rychlosti větráku. Občas se někde něco podaří uklepat nebo urvat. Toliko moje obecný znalostiShiby píše:Chlapi prestal mi fungovat vetrak. Auto topi, ale vetrak se nezapina kdyz kroutim cudlikem. Napriklad vcera kdyz jsem otocil klickem na zaveni tak fungoval a kdyz jsem nastartoval tak fungovat prestal. A taky kdyz vetrak zapnu a chci pustit vyhrivani zadniho okna, nic to nedela.obcas to lupne pod volantem. U pojistek, ale pojistkou to asi nebude.

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Re: pomoc s vetrakem ... NUTNE !
Taky bych to videl na to rele. A nebo bych zkusil vetrak dat rovnou na 12V jestli neni v p... (nevim jak to tam mas s pristupem)