pomoc s vetrakem ... NUTNE !

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Shiby
Kontaktovat uživatele:

pomoc s vetrakem ... NUTNE !

Příspěvek od Shiby »

Chlapi prestal mi fungovat vetrak. Auto topi, ale vetrak se nezapina kdyz kroutim cudlikem. Napriklad vcera kdyz jsem otocil klickem na zaveni tak fungoval a kdyz jsem nastartoval tak fungovat prestal. A taky kdyz vetrak zapnu a chci pustit vyhrivani zadniho okna, nic to nedela.obcas to lupne pod volantem. U pojistek, ale pojistkou to asi nebude.
Šumperská jízda !!!

Beaver

Re: pomoc s vetrakem ... NUTNE !

Příspěvek od Beaver »

Shiby píše:Chlapi prestal mi fungovat vetrak. Auto topi, ale vetrak se nezapina kdyz kroutim cudlikem. Napriklad vcera kdyz jsem otocil klickem na zaveni tak fungoval a kdyz jsem nastartoval tak fungovat prestal. A taky kdyz vetrak zapnu a chci pustit vyhrivani zadniho okna, nic to nedela.obcas to lupne pod volantem. U pojistek, ale pojistkou to asi nebude.
Lupání (cvakání ?) by mohlo dělat relé. Pokud nenajdeš chybu v pojistkách, pak u větráku bývají předřaný odpory pro různý rychlosti větráku. Občas se někde něco podaří uklepat nebo urvat. Toliko moje obecný znalosti :o)
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

CAD

Re: pomoc s vetrakem ... NUTNE !

Příspěvek od CAD »

Taky bych to videl na to rele. A nebo bych zkusil vetrak dat rovnou na 12V jestli neni v p... (nevim jak to tam mas s pristupem)

Shiby
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiby »

hmmm je to divny ted vecer to zas fungovalo .. spis bych to typoval na nejakou vlhkost...
Šumperská jízda !!!

Termik

Příspěvek od Termik »

Shiby píše:hmmm je to divny ted vecer to zas fungovalo .. spis bych to typoval na nejakou vlhkost...
Asi blbá odpověď, ale zkoušel jsi vyndat a vyčistit ten regulátor? :D
BMW...V8...

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“