Proč to udělal?Vždyť to byla nejhezčí Fabie u nás...zvooky píše:myslim že z ni amogh udelal seriovku nebo?

Proč to udělal?Vždyť to byla nejhezčí Fabie u nás...zvooky píše:myslim že z ni amogh udelal seriovku nebo?
No tak já měl naposledy taky informaci že odřezával Prahy,takže je to asi fakt pravda...zvooky píše:Ja si to jen myslim a jednou jsem ho potkal na Aralu tak nevim jestli se neco nezmenilo od ty doby.....
Takovou tu žlutou?Mikael píše:No teda....to sem na to zvedavej.Jeste Johanik mel peknou Fabku.
Johanik měl černou......krásnou......báječnou.....a zrovna nedávno se mi pochlubil že na ní dělá novou muziku takže myslím že ji stále máhattori_hanzo píše:Takovou tu žlutou?Mikael píše:No teda....to sem na to zvedavej.Jeste Johanik mel peknou Fabku.
Tak tu bych musel vidět...Mikael píše:Joooooo....kouma novej vnitrek.Ted snad by mel laminovat.Bo uz to ma hotovy.Taky sem zvedavej na to.
Ale hlavně viděl jsi airbrush co je teď na tý od Axonu?Fakt docela děs!zvooky píše:Myslim že Axon byla best.....ale ted ji dost lidi kopiruje včetne ty zeleny co je ted v tuningu.....
amogh píše:ja fabku taky jeste o nakej ten kousek
A hodí nám sem Amogh nějaký fotky Evičky Twinga?amogh píše:proc to amogh udelal?? amogh neni milionar, musi jezdit autem do prace (delam na stavbe) plasty byly omlaceny, lak oloupanej a nemel jsem to srdce ani peniz dat to do kupy a pak to zase pres leto omlatit
takze plasty serie akorat sem tam hodil stelovak
zlutou myslite pticu asi ne ??
tak ta uz je taky rozebrana
, zelenou nesnasim to je proste kopirka toho co uz tu bylo
a érbraš na axonce? bleeeeeeee