me prave naka mnenavka nebo klido naka barva jako mam ja nebo ty a vnitrek krémFazeey píše:taky by se mi líbila černá + vnitřek krémovej.. no uvidíme co z toho vyleze)

Moderátor: Fazeey
me prave naka mnenavka nebo klido naka barva jako mam ja nebo ty a vnitrek krémFazeey píše:taky by se mi líbila černá + vnitřek krémovej.. no uvidíme co z toho vyleze)
Mozna je to plast netusim...amogh píše:no kdyby to bylo bez laminatu tak bych uplne jasal radosti
to je mi jedno co toje, ja myslel jako uplne bezZemi píše:Mozna je to plast netusim...amogh píše:no kdyby to bylo bez laminatu tak bych uplne jasal radosti
to souhlas...ale co se da delatamogh píše:to je mi jedno co toje, ja myslel jako uplne bezZemi píše:Mozna je to plast netusim...amogh píše:no kdyby to bylo bez laminatu tak bych uplne jasal radosti
Ja taky.amogh píše:to je mi jedno co toje, ja myslel jako uplne bezZemi píše:Mozna je to plast netusim...amogh píše:no kdyby to bylo bez laminatu tak bych uplne jasal radosti
samozrejme ze to je na majiteliFazeey píše:na to serte to je na majiteli jak se mu to líbí zemi měl taky rice lampy
Fazeey píše:na to serte to je na majiteli jak se mu to líbí zemi měl taky rice lampy
Nemam je... Seriovy z faceliftu se mi libi daleko vic tak jsem si je sehnal...F.l.a.n.e.l. píše:Fazeey píše:na to serte to je na majiteli jak se mu to líbí zemi měl taky rice lampy
Zemi: ty už je tam nemáš???jako jedině na té červené seděly... tak proč si je sundal???
hele starej se o sebe a zacni uz konecne neco delatTROY píše:nad čim ;o)zvooky píše:zase jen slint...
Jak to Robert dela poctiveTROY píše:nad čim ;o)zvooky píše:zase jen slint...
JO no... tvůj brácha dělá v robotě s jedním, co má dvojku golfa ( tomáš ) a taky mi říkal, že to sehnat je umění... a druhé umění je na to mít...Ilegaltuner píše:moc pěkná prácičkai kastle i motr.Upravoval jsi i vnitřky nebo jsi ten kommpresor dal na seriovku?A za kolik se ti podařilo sehnat rally čelo?Kdysi jsem to někde viděl za 20000kč