dobry:-) koukam ze lidi je tu hooodneEskláda píše:nell3 píše:Eskláda píše:
A MÁME TU už 3 holčičky (ale nechtej se fotit...)
Re: A MÁME TU DVĚ ŽENY -SUPR-
zvooky píše:tweetyna píše:zvooky: tě svezu...do fačka bez brzd nesednu
přivezu Milku.....ta je lepčejší....i když když máš tu G60 tak ti asi EX nepude moc pod nosánek co?

ja jezdim v 1,3 GII, nejsem rozmazlenejtweetyna píše:zvooky píše:tweetyna píše:zvooky: tě svezu...do fačka bez brzd nesednu
přivezu Milku.....ta je lepčejší....i když když máš tu G60 tak ti asi EX nepude moc pod nosánek co?
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
resi se tu nekdy neco?
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
poslední dobou je v každým tema jen to samí o tom samím..ale občas se tu i něco řešínell3 píše:resi se tu nekdy neco?

S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
jako že já jo? Když jezdim v 1.3 fáčku?zvooky píše:ja jezdim v 1,3 GII, nejsem rozmazlenejtweetyna píše:zvooky píše:do fačka bez brzd nesednu

stale se tu neco reši,stači se jen pripojitnell3 píše:resi se tu nekdy neco?

BBS Motorsport
no....se tady řeší takovejch věcí že už mám v hlavě guláš a stejně nevim o čem je řeč 

tweetyna píše:jako že já jo? Když jezdim v 1.3 fáčku?zvooky píše:ja jezdim v 1,3 GII, nejsem rozmazlenejtweetyna píše:

BBS Motorsport
zvooky: no tak pak tě klidně svezu
jestli se nebojíš když řídí splašená vesničanka 

tweetyna píše:zvooky: no tak pak tě klidně svezujestli se nebojíš když řídí splašená vesničanka

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Eskláda píše:poslední dobou je v každým tema jen to samí o tom samím..ale občas se tu i něco řešínell3 píše:resi se tu nekdy neco?
no uz jsem si stacila vsimnout

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
Eskláda píše:poslední dobou je v každým tema jen to samí o tom samím..ale občas se tu i něco řešínell3 píše:resi se tu nekdy neco?

jestli chceš neco rešit tak se stav u me na garazi, nevim proč mi nejde proud ze spinačky na starter na mojem Golfu...nell3 píše:Eskláda píše:poslední dobou je v každým tema jen to samí o tom samím..ale občas se tu i něco řešínell3 píše:resi se tu nekdy neco?
BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
klidne..dej adresu a mas me tam jako na konizvooky píše:jestli chceš neco rešit tak se stav u me na garazi, nevim proč mi nejde proud ze spinačky na starter na mojem Golfu...nell3 píše:Eskláda píše: poslední dobou je v každým tema jen to samí o tom samím..ale občas se tu i něco řeší
zvooky: máš u toho kabel? třeba je problém jen v tom že tam neni... 

ok prijed na Aral do Sokolova tam si te vyzvednu, rad bych už to auto nastartoval, tak když tohle vyrešiš budu ti zavazan.....nell3 píše:klidne..dej adresu a mas me tam jako na konizvooky píše:jestli chceš neco rešit tak se stav u me na garazi, nevim proč mi nejde proud ze spinačky na starter na mojem Golfu...nell3 píše:
BBS Motorsport
tweetyna píše:zvooky: máš u toho kabel? třeba je problém jen v tom že tam neni...

BBS Motorsport
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
a jak moc zavazan?zvooky píše:ok prijed na Aral do Sokolova tam si te vyzvednu, rad bych už to auto nastartoval, tak když tohle vyrešiš budu ti zavazan.....nell3 píše:klidne..dej adresu a mas me tam jako na konizvooky píše: jestli chceš neco rešit tak se stav u me na garazi, nevim proč mi nejde proud ze spinačky na starter na mojem Golfu...
vcelku dost, protože je to moje nočni mura a rad bych vyjel letosni sezonu...
BBS Motorsport
no ja sem se spis k tomu ješte nedostal s kamosem, musime promerit proč tam nejde proud.....snad to zvladnem sami
BBS Motorsport
kde kde? 

- F.l.a.n.e.l.
tywe...tweetyna píše:wrenklin: jedna je tady ale moc toho neuvidíšalbum_pic.php?pic_id=6932
už je to míň tajemný?

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše