Kterej parchant?!Mikael píše:Jak se mam na neco ptat,kdyz se tady takhle znevazuji otazky.

Kterej parchant?!Mikael píše:Jak se mam na neco ptat,kdyz se tady takhle znevazuji otazky.
V Obrázkách máš pár mejch oblíbenejch kousků!zvooky píše:ja mam radeji fotografie
Ještě tam nic není....zkus to za chvíli...zvooky píše:mrknu
Zvooky ví proč to dělá!Mikael píše:Ty woe.Budu muset zacit taky znackovat.
O anozvooky píše:jo najednou je vam moje škola dobraaa co
Takhle se mi budes klanit.......JASNYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!Mikael píše:O anozvooky píše:jo najednou je vam moje škola dobraaa co
Já chci taky nějaký školení!zvooky píše:jo najednou je vam moje škola dobraaa co
hattori_hanzo píše:Já chci taky nějaký školení!zvooky píše:jo najednou je vam moje škola dobraaa co
Torontak píše:tak ja tam budu zejtra šůrovat auto
moje to taky potřebuje, doufam že zitra bude teplo a sluníčko....Eskláda píše:Torontak píše:tak ja tam budu zejtra šůrovat auto![]()
já ho tam dnes šuroval přes hodinu.. komplet.. už to potřebovalo..
no na to bych se takhle nespolíhal.. ale doufej.. bys mohl hodit foto..nejakou aktualizaciTorontak píše:příští tyden bude hotov uplne novy bodykit takze auto bude připraveno na novu sezonu, takže doufam že od pondeli začína jaro!
Taky už se těším až ho umeju,vyluxuju a hlavně vyvětrám!Torontak píše:moje to taky potřebuje, doufam že zitra bude teplo a sluníčko....Eskláda píše:Torontak píše:tak ja tam budu zejtra šůrovat auto![]()
já ho tam dnes šuroval přes hodinu.. komplet.. už to potřebovalo..