Jo ja jedu na 100% doufam že se tam svama potkam s těma co jsem domluvený Mimon byla vždycky nej. sraz u nas jedu tam poprve ale viděl jsem posledni a ta stal za to.....hlavně ty Show Car.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Zemi píše:A kdo jede zavodit sakra? Cumilu tam bude jiste mnoho to je jasny...
třeba já si jedu taky zazávodit...na volný sprinty porazit s nevlastním autem fazzyho a pak to zase zaparkovat...pokud je teda na tom fazy stejně jako min. rok
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
třeba já si jedu taky zazávodit...na volný sprinty porazit s nevlastním autem fazzyho a pak to zase zaparkovat...pokud je teda na tom fazy stejně jako min. rok
hůř se ti to sprintovalo voproti seriovýmu tanku ftédéíčku co
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ale vy to máte štyrykratštyry
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
asi jo když seděla celou cestu zpátky na karimatce, nebo co to bylo
Sedela na dece. Ale to je fakt kam ja ty veci dam... Snad se tam Wacimu ta sedacka vejde.
my jedeme uz v patek! jede nas zase banda! taky bude grilovaka, papani, proste zranice! tak se zemi nestran kolektivu a pojed s nami! normalne jestli chces, tak ti nejaky veci pohlidame! mame totiz velkej stan 3-1 s garazi .sklepem a balkonem
Trhyy píše:
asi jo když seděla celou cestu zpátky na karimatce, nebo co to bylo
Sedela na dece. Ale to je fakt kam ja ty veci dam... Snad se tam Wacimu ta sedacka vejde.
my jedeme uz v patek! jede nas zase banda! taky bude grilovaka, papani, proste zranice! tak se zemi nestran kolektivu a pojed s nami! normalne jestli chces, tak ti nejaky veci pohlidame! mame totiz velkej stan 3-1 s garazi .sklepem a balkonem
To zni lakave. Mno zkusim prekecat mladou... Dam ti vcas vedet kdybych ji zlomil. Ona totiz strasne fnuka kdyz je zima a ja pres noc auto bezet nenecham.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ