Jenom za to,jo?zvooky píše: acurka ma u me bod za vanočni stromeček

Jenom za to,jo?zvooky píše: acurka ma u me bod za vanočni stromeček
Nooo nestači ti jeden??acurka píše:Jenom za to,jo?zvooky píše: acurka ma u me bod za vanočni stromečekDobra,dobra aspon neco...
Ale jo,staci...ted jeste aby Button donesl par bodiku a mam happy dayzvooky píše: Nooo nestači ti jeden??
Koukas na to?acurka píše:Ale jo,staci...ted jeste aby Button donesl par bodiku a mam happy dayzvooky píše: Nooo nestači ti jeden??
JJ,samo ze koukam...vypada to nadejnezvooky píše:Koukas na to?acurka píše:Ale jo,staci...ted jeste aby Button donesl par bodiku a mam happy dayzvooky píše: Nooo nestači ti jeden??
Mam to pusteny ale telku mam ve vedlejsim pokoji takže slyšim jen zvukacurka píše:JJ,samo ze koukam...vypada to nadejnezvooky píše:Koukas na to?acurka píše: Ale jo,staci...ted jeste aby Button donesl par bodiku a mam happy dayjak si na tom ty?
I zvuk je docela podstatna zalezitost u F1,fandis nekomu nebo te to nebere?zvooky píše:
Mam to pusteny ale telku mam ve vedlejsim pokoji takže slyšim jen zvuk
Fandim všem kromě Schumacheraacurka píše:I zvuk je docela podstatna zalezitost u F1,fandis nekomu nebo te to nebere?zvooky píše:
Mam to pusteny ale telku mam ve vedlejsim pokoji takže slyšim jen zvuk
Jeste par kol a 6 bodiku doma!!!!zvooky píše:
Fandim všem kromě Schumacheranikdy jsem mu neprisel na jméno...a na F1 se rad koukne snad každej...
acurka píše:Jeste par kol a 6 bodiku doma!!!!zvooky píše:
Fandim všem kromě Schumacheranikdy jsem mu neprisel na jméno...a na F1 se rad koukne snad každej...
se Schumim jsem na tom podobne...
1. Fisichella (It./Renault) 1:30:40,529 hod.acurka píše:Ale jo,staci...ted jeste aby Button donesl par bodiku a mam happy day
Já taky ne,jak mám rád Ferrari na silnici,tak mi vadí Ferrari na okruhu!zvooky píše:Fandim všem kromě Schumacheranikdy jsem mu neprisel na jméno...a na F1 se rad koukne snad každej...
ale notak...Mikael píše:Ja uz to nesleduju.Kdyz uz vyhravaji Renaulty,tak to asi ani nema cenu...
přesně tak buzik jedenzvooky píše:Ani by tak neslo o to ferrari jako o toho blba v nemFuko 46 píše:Porad lepsi renaulty nez ty ferrari.
s tim nesouhlasimstenlis píše:akorár ,že bez toho "blba" by bylo ferrari v prdeli. nikdy by nezískali tolik tytulů. a ten blb by vyhrál v jakym koliv autě.... kdyby dostal víc než u ferrari.... červená letos vyhraje.
ano.... souhlasim. taky ho nemusim. je to !Pan Pilot" a umí. ostratní by se měli stidet že ho tolik let nemohli předjet, a že se že všema ostatníma tolikrát vytřel prdel. a to že jede ve ferrari tim to neni.V12 píše:Podle me Schumacher patril a jeste patri k nejlepsim pilotum F1. Neni mi taky zrovna dvakrat sympaticky, ale proste umi.... A Ferrari fandim spoustu let, i kdyz se jim vubec nedarilo a nee jako nekteri, kteri zacli ferrari fandit jen z duvodu poslednich nekolika velmi uspesnych sezon...
ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)