Nemáte please nějaké www stránky, kde to prodávají, ale něco kvalitnějšího, děkuji
teplota Turba
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
teplota Turba
jak je těžké domontovat do auta ukazatel teploty turba? Děkuji
Nemáte please nějaké www stránky, kde to prodávají, ale něco kvalitnějšího, děkuji
Re: teplota Turba
uazatel teplot yturba? z čeho chceš tu hodnotu brát? dost je videt z teploty výfukových plynu, které turbo opouštějí ale v reálu te zajímá spíše teplota oleje v turbu ( resp z turba vycházející ) jinak teplotu turba by sresne zjistil asi jen v případě že bys nalepil čidlo teploty nahousing - ale mezi námi k čemu by to bylo? nhlede a to že v každé části bude teplota jiná..
takže pokud chceš aby si vypáínal motor až bude turbo "ochlazené" bud měř teplotu oleje z turba vycházejíccí nebo si pořid turbo-timer co to ohlídá za tebe..
-můj názor, ale třeba někdo poradí neco co já neznám
takže pokud chceš aby si vypáínal motor až bude turbo "ochlazené" bud měř teplotu oleje z turba vycházejíccí nebo si pořid turbo-timer co to ohlídá za tebe..
-můj názor, ale třeba někdo poradí neco co já neznám
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Martin IV.
- Kontaktovat uživatele:
hmm teplotu oleje y turba - kup si budík s čidlem a peoste si to dej na výstup oleje z turba.. co nejlbíže k turbu, aby ti nedocházelo k ochlazení olej při prutoku trubkama.. jak to tam dostat to je už vůz od vozu.. každej má jiný možnosti 
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- street.racer
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na co potřebuješ teplotu turba? Nebylo by lepší tam dát měřák EGT...?