Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
Re: Live4Ride Syndicate
Delam v centru, primo na masarykaci. Tak ze bych pockal chvilinku po seste u Elektry? Nebo jakkoliv to bude vyhovovat tobe.
Live4Ride Syndicate
tak u komercni banky, tam se da alespon chvilku parkovat
Taky do toho nemám moc co kecat, ale líbí se mi to od Slye. Ale moc se tady v těchto věcech nevyznám.
Takže nevím jak je složité to udělat.

Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
Po bourlive diskuzi jsme se shodli na zakladni myslence a detaily se daji dopilovat grafikovi
Ladis zde soupne koncept. Nakonec se nejak drasticky nelisi od puvodniho navrhu. Jen stinovani prejde z prave strany na levou a upustili jsme od prechodu cerna oranzova. Nahradi jej dvoubarevna kombinace odstinu oranzove. Kvuli spatne citelnosti .org a nejaky zvlastni opticky klam zpusoboval jakoby ulitnuti prave casti loga smerem dolu.
Koncept je zatim hruby, bez dodelaneho stinovani a jasne predstavy o barve. Ta se zvoli podle vzorniku folie a grafikova navrhu. Slogan klubu jsme po nekolika navrzih umistili opet do praveho dolniho rohu. Po delsi diskuzi jsme se shodli opet na cernem pozadi a vyrezani podobneho tvaru loga, jako je ted. Napis by mel byt co nejdravejsi, nakolneny na pravou stranu, co nejvice v pohybu.. Pokud jsem na neco zapomnel, tak me kluci doplnte.

Koncept je zatim hruby, bez dodelaneho stinovani a jasne predstavy o barve. Ta se zvoli podle vzorniku folie a grafikova navrhu. Slogan klubu jsme po nekolika navrzih umistili opet do praveho dolniho rohu. Po delsi diskuzi jsme se shodli opet na cernem pozadi a vyrezani podobneho tvaru loga, jako je ted. Napis by mel byt co nejdravejsi, nakolneny na pravou stranu, co nejvice v pohybu.. Pokud jsem na neco zapomnel, tak me kluci doplnte.
Live4Ride Syndicate
Zapomnel jsem na to, ze tomokingovi ukradli ze zadniho skla soucasnou nalepku. Takze mame asi v Orlove noveho illegal clena
Dneska na to prisel, kdyz se chtel podivat, jak vypada ta soucasna 

Live4Ride Syndicate
To je banda už se kradou i nálepkySly píše:Zapomnel jsem na to, ze tomokingovi ukradli ze zadniho skla soucasnou nalepku. Takze mame asi v Orlove noveho illegal clenaDneska na to prisel, kdyz se chtel podivat, jak vypada ta soucasna

Tak na tyhle si brousim drapky. 215/40 R 16" jsem videl kus za cca 2800 .
Live4Ride Syndicate
Panove, mozna jste slyseli o vystave Wevi (nebo Vewi?)
a vyberu 3 aut mezi ostravskymi tuning kluby. Nas sice nikdo neoslovil, ale pokud by jste meli zajem reprezentovat nas Syndicate
, muzu napsat Mathewovi z MethanCity a zajistit i nasi ucast..

Naposledy upravil(a) Sly dne 20 bře 2006 22:33, celkem upraveno 1 x.
Live4Ride Syndicate
No me je to celkem fuk. S autem se moc nejezdi. Pro me v soucasnosti dulezite, aby guma dobre vypadala a myslim, ze Good Year je zaruka kvality. Jestli za ni dam 2000 nebo 2800 uz tak velky rozdil neni. No vlastne je, sice to naskace, ale jebat madrid, zijem jen jednou. Rozdil v kvalite mezi pneumatikou za 1800 a 3000 by mel byt. Nejsem si jisty, jestli to nebyla akcni nabidka, pac tyhle gumy se driv prodavaly okolo peti tisic..Lukees píše:Tak to nebudeš litovat předsedo skvělé jizdní vlastnosti i na vodě
Naposledy upravil(a) Sly dne 20 bře 2006 22:38, celkem upraveno 2 x.
Live4Ride Syndicate
Asi si chytil nějakou extra nabídku normální cena je kolem 3800k mám na mysli ty GS-D2
Naposledy upravil(a) Lukees dne 20 bře 2006 22:55, celkem upraveno 1 x.
Eagle F1 GS-D2 patří spolu Eagle GS-D3 k absolutní špičce mezi pneumatikami a využívá nejmodernějších technologí, které jsou pro vývoj a výzkum používány. Díky agresivnímu dezénu a směsi běhounu, která je odvozena pro závodní pneumatiky Goodyear pro monoposty F1, poskytuje pozoruhodnou ovladatelnost na mokré vozovce a odolnost vůči aqaplaningu. Směrový dezén a tvar drážek zajišťují přirozené proudění vody, směs obsahující siliku mimořádnou přilnavost, navinutá aramidová vrchní vrstva dokonalou stabilitu a bloky dezénu s optimalizovaným odstupem a čtyřmi úhly záběru snížení vzniku frekvenčních vibrací. Celkově je tak Eagle GS-D2 pneumatika, jež dokáže vytěžit maximum z nejrychlejších automobilů světa a její dezén a konstrukce zůstává stále nepřekonána.
Je na www.pneushop.cz za 2800Kc v rozmeru 215/40 16". Ted jsem jeste koukal.
EAGLE F1 GS-D3 215/40 R16 82W

EAGLE F1 GS-D3 215/40 R16 82W

Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
jj jsou mekci tak akorat na okruhLukees píše:Jinak ty Dunlop SP 9000 sportmax co zmiňoval Tom jsou taky super,oproti těm goodearum jsou kapku měkčí...

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Zpět k tematu 

Live4Ride Syndicate
Pěkně si to vysvětlil jak to bude vypadat, ale už vůbec si to nedokážu představit
O tom Wewi sem četl, ale zatím to není nijak jasné co a jak.

Live4Ride Syndicate
Jak uz jsme napsal, nove logo se od toho puvodniho nebude nijak vyrazne lisit. Meli jsme sice par navrhu, ktere se docela odlisovaly, ale nakonec jsme se shodli na vylepseni toho puvodniho. Snad se to povede.
A ohledne Wevi. Pokud by byl z nasi strany zajem, muzu vyjednat nase zastoupeni. Myslim, ze by bylo z ceho vybirat. Kazdopadne jen po domluve. Nerad bych cokoliv lamal pres koleno a nekam nas protlacoval, kdyz jsme nebyli nikym osloveni.
A ohledne Wevi. Pokud by byl z nasi strany zajem, muzu vyjednat nase zastoupeni. Myslim, ze by bylo z ceho vybirat. Kazdopadne jen po domluve. Nerad bych cokoliv lamal pres koleno a nekam nas protlacoval, kdyz jsme nebyli nikym osloveni.
Live4Ride Syndicate