a z jakyho? myslis že to neni kvuli tobeacurka píše:ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)

a z jakyho? myslis že to neni kvuli tobeacurka píše:ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)
prisaham:-)acurka píše:ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)
Mno vis,za mnou se zensky zatim nevracizvooky píše:a z jakyho? myslis že to neni kvuli tobeacurka píše:ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)
A ja už myslel že treba kvuli menell3 píše:prisaham:-)acurka píše:ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodunell3 píše:jsem zpet:-D nechtela jsem aby acurka prohrala. jinak uz bych neprisla...chachacha:-)
vypadam jako lesbicka?acurka píše:Mno vis,za mnou se zensky zatim nevracizvooky píše:a z jakyho? myslis že to neni kvuli tobeacurka píše: ale no tak...by ses vratila i z jinyho duvodutakze by me to docela prekvapilo...pokud ma stejnou orientaci jako treba ja
tak leze za chlapama...nebo se pletu Nell???
nell3 píše:vypadam jako lesbicka?acurka píše:Mno vis,za mnou se zensky zatim nevracizvooky píše: a z jakyho? myslis že to neni kvuli tobetakze by me to docela prekvapilo...pokud ma stejnou orientaci jako treba ja
zvooky píše:nell3 píše:vypadam jako lesbicka?acurka píše: Mno vis,za mnou se zensky zatim nevracitakze by me to docela prekvapilo...pokud ma stejnou orientaci jako treba ja
![]()
ja bych řekl že to podle vzhledu nepoznas ale vim že mas pritele takže nejsi viiid
a ani nevime jak acurka vypada takže se to mohlo vyloučit rovnou
vis,neuraz se...ale prevazna vetsina zenskych je svym zpusobem lesbicka,ne treba do slova...ale...to by bylo na dlouho a ja za chvili mizim na Raftakynell3 píše:
vypadam jako lesbicka?
Sakra škoda že musim odjet do Chodova tohle tema me zajimalonell3 píše:zvooky píše:nell3 píše: vypadam jako lesbicka?![]()
ja bych řekl že to podle vzhledu nepoznas ale vim že mas pritele takže nejsi viiid
jo je videt ze toho o me jeste hodne nevite
to proberem jindy ju? pazvooky píše:Sakra škoda že musim odjet do Chodova tohle tema me zajimalonell3 píše:zvooky píše:![]()
tzn. ze poznas lesbicku po vzhledu???zvooky píše:
![]()
neruazim:-) naopak. jsi chytraacurka píše:vis,neuraz se...ale prevazna vetsina zenskych je svym zpusobem lesbicka,ne treba do slova...ale...to by bylo na dlouho a ja za chvili mizim na Raftakynell3 píše:
vypadam jako lesbicka?
Chytra? Tak bych to nenazvala...spis mi uz neni 16 abych tvrdila opak...nell3 píše:
neruazim:-) naopak. jsi chytra
no vidis a kolik ti je?acurka píše:Chytra? Tak bych to nenazvala...spis mi uz neni 16 abych tvrdila opak...nell3 píše:
No obcanku uz mam,ridicak na auti taky...a do duchodu dalekonell3 píše:no vidis a kolik ti je?acurka píše:Chytra? Tak bych to nenazvala...spis mi uz neni 16 abych tvrdila opak...nell3 píše:
Prave že to podle vzhledu jen těžko poznas.....acurka píše:tzn. ze poznas lesbicku po vzhledu???zvooky píše:
![]()
oukej beru tě za slovonell3 píše:to proberem jindy ju? pazvooky píše:Sakra škoda že musim odjet do Chodova tohle tema me zajimalonell3 píše:
Nepruď,alespoň něco dokázali,o Saabu jsem v žádnejch soutěžích už pěkně dlouho neslyšel...Mikael píše:Ja uz to nesleduju.Kdyz uz vyhravaji Renaulty,tak to asi ani nema cenu...
Každá doba,každej sport má svůj nepřekonatelnej fenomén,ale nic není věčnýho a Schumacher už má prostě svoje nejlepší léta za sebou!stenlis píše:ano.... souhlasim. taky ho nemusim. je to !Pan Pilot" a umí. ostratní by se měli stidet že ho tolik let nemohli předjet, a že se že všema ostatníma tolikrát vytřel prdel. a to že jede ve ferrari tim to neni.
A to jsme tě chtěli pozvat na sraz!acurka píše:No obcanku uz mam,ridicak na auti taky...a do duchodu dalekoVis,ja jsem tu spis tak na navsteve,takze se nejak odtajnovat ani nehodlam...doufam,ze se nikdo neurazi
Ale proč to dělá?zvooky píše:No na sraz asi nedorazi když je tu jen na navsteve a je tajna
To se budes muset zeptat jihattori_hanzo píše:Ale proč to dělá?zvooky píše:No na sraz asi nedorazi když je tu jen na navsteve a je tajnaSkoro jako kdyby nás z dálky pozorovala a smála se nám...
Fakt? nerikej,ze jste se na necem taky dohodlyhattori_hanzo píše: A to jsme tě chtěli pozvat na sraz!
hele my o vlku a vlk za dveřmaacurka píše:Fakt? nerikej,ze jste se na necem taky dohodlyhattori_hanzo píše: A to jsme tě chtěli pozvat na sraz!
JAAAAaaaa????????hattori_hanzo píše: Ale proč to dělá?Skoro jako kdyby nás z dálky pozorovala a smála se nám...
Nene,tesne vedle...prave jsem dorazila z Raftakuzvooky píše:
hele my o vlku a vlk za dveřma
Tak prozrad proč jsi tak tajnaacurka píše:JAAAAaaaa????????hattori_hanzo píše: Ale proč to dělá?Skoro jako kdyby nás z dálky pozorovala a smála se nám...
Se ti asi neco zda...nemam co tajit,jen tu pisnu par prispevku a mizim si zas hledet svyhozvooky píše:
Tak prozrad proč jsi tak tajna
To je fakt,hned jak se tady objeví tak se na ní vrhnu!zvooky píše:To se budes muset zeptat ji
no jak chceš, držet te tu nemůžemeacurka píše:Se ti asi neco zda...nemam co tajit,jen tu pisnu par prispevku a mizim si zas hledet svyhozvooky píše:
Tak prozrad proč jsi tak tajna
Jedine ze by se to tu zvrtlo v zensky forumzvooky píše:
no jak chceš, držet te tu nemůžeme