Dodělání posilovače řízení
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Dodělání posilovače řízení
Sory za blbou otázku:
dá se do Felicie dodělat posilovač řízení? Třeba ho tam dát z Fabie? Kolik by to eventuelně stálo? Dá se to případně zlegalizovat? (teda jestli by to bylo dobrý nechat někam oficiálně napsat)
dá se do Felicie dodělat posilovač řízení? Třeba ho tam dát z Fabie? Kolik by to eventuelně stálo? Dá se to případně zlegalizovat? (teda jestli by to bylo dobrý nechat někam oficiálně napsat)
Felda forever
-
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se na felaklubu,ne? A nerikej ze ho neznas. A kdyby ne tak : www.feliciaklub.cz
QUATTRO 309 kW
Re: Dodělání posilovače řízení
ráfek tuším 7,přesně to newim...dnes se na to skočím zeptat kámoše do servisu,pak uvidím,4ka nejni málo,ale zase by to byla další vychytávka na felinku...OXiDE.cz píše:jak širokej ráfek? 6,5 nebo 7 ?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Proč si dáváte na auto takové nesmylsné gumy? Když to neutočíte prackama, tak kolik práce pak s tím bude mít teprv motor, abyste se vůbec rozjeli... 

|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám tomu rozumnět tak, že už sem nenapíšeš? Ne vážně, k čemu jsou na autě kola, která způsobí že dotyčný není schopen třeba důstojně parkovat?Fipo píše:hmm,takovýhle zbytečný zasírání serveru...holt někdo si rejpnout musí,že?![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ze by 3valce byly lehci jak 4?Ondras píše:Mám tomu rozumnět tak, že už sem nenapíšeš? Ne vážně, k čemu jsou na autě kola, která způsobí že dotyčný není schopen třeba důstojně parkovat?Fipo píše:hmm,takovýhle zbytečný zasírání serveru...holt někdo si rejpnout musí,že?![]()
Btw. mám patnáctky, nemám servo a utočím to lehce, čím to?

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No beztakDanecek píše:ze by 3valce byly lehci jak 4?Ondras píše:Mám tomu rozumnět tak, že už sem nenapíšeš? Ne vážně, k čemu jsou na autě kola, která způsobí že dotyčný není schopen třeba důstojně parkovat?Fipo píše:hmm,takovýhle zbytečný zasírání serveru...holt někdo si rejpnout musí,že?![]()

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Aha, no tak teď jsi mi otevřel oči! Děkuji, jak jen jsem mohl být tak slepý...Mirek999 píše:tady nezalezi na palcich tady zalezi na sirce a jde taky o paradu kazdej tam nechce mit plechace nebo nejaky galusky
myslím,že je to zhruba podobný tomu,jako když si na feldu pořídím zimmermanny a ferodo performance...někdo říká,proč takový prachy na tak pos*anej motor,někdo chce zabrzdit o pár metrů dřív,aby si nerozbil káru,nedej bože nepřišel o život...myslím,že s většíma kolama i takové auto jako je felcka lépe drží na silnici,průjezd zatáčkama by měl být taky o trochu lepší a tak...zas tak strašný to s tím parkováním zase není,ale proč nemít felcku se servem, s elek.stahováním oken atd...nemyslíš,že se to jednou bude lépe prodávat?a navíc,když na to ty prachy máme,tak proč se spokojit s průměrem...já se s ním teda rozhodně nespokojímOndras píše:Mám tomu rozumnět tak, že už sem nenapíšeš? Ne vážně, k čemu jsou na autě kola, která způsobí že dotyčný není schopen třeba důstojně parkovat?Fipo píše:hmm,takovýhle zbytečný zasírání serveru...holt někdo si rejpnout musí,že?![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
fipo: tak jestli se chces lip udrzet na silnici a v zatackach,tak si v prvni rade kup podvozek (pozor,ne pruziny!
). A jestli chces zabrzit,tak nevyhazuj zbytecny prachy za ferodo a zimmermann a kup si jiny brzdy. Feldovy brzdy nikdy nebudou brzdit dobre i kdyz das nejaky nejtvrdsi desky s kotoucema. A to ze se bude auto lip prodavat s el. oknama a posilovacem to bych se docela divil... 

QUATTRO 309 kW
Na Favoritech maj lidi relativně často 14" i 15" kola a zvládají to i bez posilovače utočit, horší je spíš to, jak se trhají silentbloky v ramenech vlivem širších gum.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
v pátek sem byl na vrakáči a nabídnuli mi tam posilovač na Feldu se všim všudy za 1000 Kč
ještě to promyslim a uvidim.

Felda forever
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
Me to prijde jako zbytecna vec, ktera casem z tebe dostane prachy az se posereOXiDE.cz píše:v pátek sem byl na vrakáči a nabídnuli mi tam posilovač na Feldu se všim všudy za 1000 Kčještě to promyslim a uvidim.

Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
až nazuju letní pneu tak uvidim jak s tim pude točit. Pak se uvidí
Felda forever