v USA jsem našel inzerát za 65.000,-$ a u nás někdo prodává GT500 5,7 V8 335hp před dokončenou renovací ale nevím za kolik...
mrkni na stranky Mustang kloado...je to česká firma která se zabývá dovozem, renovací, servisem a prodejem Mustangů...Myslím si že takový dárek otci by udělal s každého syna toho nej na světě...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Jo by si mysleli co to není za popelnice...kurde škoda že z toho nevykřesali více...ten 4°q to auto strašně brzdí...
hodit tam nějaký hliníkový šestikvalt...hmmm
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Viking píše:
Barry příště tě naučím nějaké chvaty........
Pánové v sobotu jsem poznal člena fóra VIKINGa musím říct že je to férový borec...je fakt dobrej byla sranda jako tenkrát! Jestli máš ICQ chlape ozvi se...
Hej díík jak czyp Na pařbě byla sranda, škoda že jsem musel brzo vstávat a tak jsme moc nevypili
V čem ten taxikář jezdí??? Víš jeho jméno?? Že bych mu udělal trochu pakárnu, když už to nechceš hlásit.
Viking píše:
Hej díík jak czyp Na pařbě byla sranda, škoda že jsem musel brzo vstávat a tak jsme moc nevypili
V čem ten taxikář jezdí??? Víš jeho jméno?? Že bych mu udělal trochu pakárnu, když už to nechceš hlásit.
já nevím...neřeš to...
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Barry...tohle není udání,ani žádné trestné oznámení,to je jen kamarádská výpomoc Vikinga
Jen si na něj trochu posvítí,s Tebou to už nebu mít nic společného......
V-Y-V-I píše:Barry...tohle není udání,ani žádné trestné oznámení,to je jen kamarádská výpomoc Vikinga
Jen si na něj trochu posvítí,s Tebou to už nebu mít nic společného......
chudak taxikar ..... ted si nevydela ani na slanou vodu
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Mel jsem za to, ze jde o cely podvozek, ale mas pravdu, psal jen o pruzinach. Kazdopadne existuji i vyskove nastavitelne pruziny. Dnes jsem jedny objednal pro MartinaTDi a ve stredu pro ne jedem.
Sly píše:Mel jsem za to, ze jde o cely podvozek, ale mas pravdu, psal jen o pruzinach. Kazdopadne existuji i vyskove nastavitelne pruziny. Dnes jsem jedny objednal pro MartinaTDi a ve stredu pro ne jedem.
barry píše:Nějaký masakr accident je u nemocnice...hasiči, divně postavená auta...ale viděl jsem jen zdálky...
jj včera jsem tam jel kolem 11 z roboty a ještě to tam bylo,rencek19 nedal přednost (od brna) a sestřelil vitaru,ta udělala kotrmelec a skončila na chodíku,ale majaků tam bylo jak v užovce 11