No dobrá dobrá...prej teď bude ještě pár dní hnusně,ale ten dnešek mi dodal optimismus...zvooky píše:snad
Tomu já se nesměju,to považuju za kreténismus,stejně jako to že jsem dneska vyjížděl s Volvem z bazaru a nějakej debil na mašině mi prolítl tak dvě kila před čumákem!zvooky píše:dneska jsem se musel tlemit jak mraky lidi prezulo na letni
Což o to,mě by to možná tak ani nebolelo pokud by mě nevzal na dveře,ale on až by se zastavil o tu kapotu...no...nechtěl bych to vidět...zvooky píše:jj je to kretenismus.....no tak to by byl asi masakr.....Volvo a motorka
byl by to fakt masakr.....hattori_hanzo píše:Což o to,mě by to možná tak ani nebolelo pokud by mě nevzal na dveře,ale on až by se zastavil o tu kapotu...no...nechtěl bych to vidět...zvooky píše:jj je to kretenismus.....no tak to by byl asi masakr.....Volvo a motorka
no me už dneska taky svrběl klič v ruce, ale ješte radši počkam.....zvooky píše:dneska jsem se musel tlemit jak mraky lidi prezulo na letni
ještě ne ještě jsou díry a ještě jezdím na bublavu na snowboard..Torontak píše:no me už dneska taky svrběl klič v ruce, ale ješte radši počkam.....zvooky píše:dneska jsem se musel tlemit jak mraky lidi prezulo na letni
padat "snad" už nebudeMikael píše:At napadne a vsichni co prezujou,at si ty svy letni kolecka poradne prosoli.....frajirci.
ČTVRTEK (23.3.)Torontak píše:padat "snad" už nebudeMikael píše:At napadne a vsichni co prezujou,at si ty svy letni kolecka poradne prosoli.....frajirci.
uvidim o vikendu, možna to přezuju, musim přeci šetřit zimákyhattori_hanzo píše:ČTVRTEK (23.3.)Torontak píše:padat "snad" už nebudeMikael píše:At napadne a vsichni co prezujou,at si ty svy letni kolecka poradne prosoli.....frajirci.
-4/-8 - 6/10 °C
PÁTEK (24.3.)
2/-2 - 7/11 °C
Ale pak to má jít zase trochu nahoru...
To je pravda,dobá je zlá a gumy drahý!Už i v Lidlu za ně chtějí 599,- za kus místo 549,90 jako loni...Torontak píše:uvidim o vikendu, možna to přezuju, musim přeci šetřit zimáky
máš recht aspon dobře lepí za dešteMikael píše:Ja jedu na zimakach i v lete.Kaslat na to.
Oni v tech +40 lepi i za sucha.Torontak píše:máš recht aspon dobře lepí za dešteMikael píše:Ja jedu na zimakach i v lete.Kaslat na to.
Bych se kdyztak stavil,musim do EPT.zvooky píše:ja chtel dneska prezout golfa do novych bačkůrek ale odjel jsem do Nemecka takže zitra když nebudu mit značky na Sintre
když nebudou značky budu určite v garaziMikael píše:Bych se kdyztak stavil,musim do EPT.zvooky píše:ja chtel dneska prezout golfa do novych bačkůrek ale odjel jsem do Nemecka takže zitra když nebudu mit značky na Sintre