hmm parada..už s tím tady jezdí tata po bytě... ještě mi to roseká ....ale coo cadlší pojistná udalostzvooky píše:tak to je jasny.....ale je to hezky

hmm parada..už s tím tady jezdí tata po bytě... ještě mi to roseká ....ale coo cadlší pojistná udalostzvooky píše:tak to je jasny.....ale je to hezky
To jsi taky mohl říct rovnou že to chceš jenom ka kšeft...Eskláda píše:hmm parada..už s tím tady jezdí tata po bytě... ještě mi to roseká ....ale coo cadlší pojistná udalost
Jak je to rychlý?V12 píše:uz sme s tim dneska drandili....a fakt je to tak do obyvaku....
Tak nevím,ale pořád si to překládám jako "jíst šlehačku" nebo něco takovýho...Mikael píše:Sahnestück !!!!!
občas ti mikaeli vůbec nerozumim... ale vůbecMikael píše:Tak se zeptejte doma rodicu,at vam s tim pomuzou...
napsal si naval prkno("dej mi prkno")Mikael píše:To bych mohl rict taky.Viz prkno,naval,komin.
protože se říká mezi lidma když někdo něco "dej mi prosimtě.." odpověď "dejmy jsou v komíně.."Mikael píše:Opravdu nechapu vyraz "naval je v komine"....proc v komine???
To víš,jde to,ale hlavně že to nedře...ACEMajky píše:Vy jste draci, ale hlavne ze to jede
ACEMajky píše:Vy jste draci, ale hlavne ze to jede
To je pravda,poslední dobou vídám hodně uživatelů prohližejících naší sekci ale bez jedinýho příspěvku od nich!Stalo se z nás takový malý Beverly Hills!zvooky píše:no jo nekdy si tu pripadame jako zviřatka v ZOO když koukam kdo tuhle sekci fora navstevuje a jen prihliži...