vše o Citroen XM 2000 - taky už Off Topic
Re: vše o Citroen XM 2000
Prvni shoda v nasich nazorech.Kazdopadne za nepritele te nemam a nijak te urazet nehodlam.Neshoda nic neznamena....jen pro upresneni.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
hele neznamena ze kdyz se divas na neco jinyho nez ja tak ze nejsi dobrej:-) to fakt ne:-) ja jen nesnasim bezduchy hollywoodsky komedie..Mikael píše:Prvni shoda v nasich nazorech.Kazdopadne za nepritele te nemam a nijak te urazet nehodlam.Neshoda nic neznamena....jen pro upresneni.
kdyz uz srandu tak South Park:-)
nell3 píše:hele neznamena ze kdyz se divas na neco jinyho nez ja tak ze nejsi dobrej:-) to fakt ne:-) ja jen nesnasim bezduchy hollywoodsky komedie..Mikael píše:Prvni shoda v nasich nazorech.Kazdopadne za nepritele te nemam a nijak te urazet nehodlam.Neshoda nic neznamena....jen pro upresneni.
kdyz uz srandu tak South Park:-)

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
vis me se tam libi ten skrytej humor..ne ty sprostarny ale ty narazky..videl jsi novy dily?Mikael píše:nell3 píše:hele neznamena ze kdyz se divas na neco jinyho nez ja tak ze nejsi dobrej:-) to fakt ne:-) ja jen nesnasim bezduchy hollywoodsky komedie..Mikael píše:Prvni shoda v nasich nazorech.Kazdopadne za nepritele te nemam a nijak te urazet nehodlam.Neshoda nic neznamena....jen pro upresneni.
kdyz uz srandu tak South Park:-)jsem rad za tenhle nazor.A co konkretne te bavilo na South Parku???
No me prave taky.A hlavne vtipne zasazeni znamych postav do deje.Jinak novy sem bohuzel nevidel.A ani nevim,ze se dal toci.nell3 píše: vis me se tam libi ten skrytej humor..ne ty sprostarny ale ty narazky..videl jsi novy dily?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jojo dodelavaji ted 9serii. zatim jsem to vse videla az do 8Mikael píše:No me prave taky.A hlavne vtipne zasazeni znamych postav do deje.Jinak novy sem bohuzel nevidel.A ani nevim,ze se dal toci.nell3 píše: vis me se tam libi ten skrytej humor..ne ty sprostarny ale ty narazky..videl jsi novy dily?
To je slusna sbirka.Mas to nekde archivovany????nell3 píše:jojo dodelavaji ted 9serii. zatim jsem to vse videla az do 8Mikael píše:No me prave taky.A hlavne vtipne zasazeni znamych postav do deje.Jinak novy sem bohuzel nevidel.A ani nevim,ze se dal toci.nell3 píše: vis me se tam libi ten skrytej humor..ne ty sprostarny ale ty narazky..videl jsi novy dily?
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
jasne. to je poklad..tos vedel ze prvni dil vymyslel Marilin Manson?Mikael píše:To je slusna sbirka.Mas to nekde archivovany????nell3 píše:jojo dodelavaji ted 9serii. zatim jsem to vse videla az do 8Mikael píše: No me prave taky.A hlavne vtipne zasazeni znamych postav do deje.Jinak novy sem bohuzel nevidel.A ani nevim,ze se dal toci.
Ne ne.Nevedel.Nikdy jsem se o to tak hluboce nezajimal.Kazdopadne me zajima ta sbirka.To by nebylo na skodu to videt.Na cem je to "archived" ???
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
mam to na cd. tam ja to mam archivovano.-)Mikael píše:Ne ne.Nevedel.Nikdy jsem se o to tak hluboce nezajimal.Kazdopadne me zajima ta sbirka.To by nebylo na skodu to videt.Na cem je to "archived" ???
Hmmmm.....takze by byla moznost nejake piratske kopie???nell3 píše:mam to na cd. tam ja to mam archivovano.-)Mikael píše:Ne ne.Nevedel.Nikdy jsem se o to tak hluboce nezajimal.Kazdopadne me zajima ta sbirka.To by nebylo na skodu to videt.Na cem je to "archived" ???

- nell3
- Kontaktovat uživatele:
no neviiim..Mikael píše:Hmmmm.....takze by byla moznost nejake piratske kopie???nell3 píše:mam to na cd. tam ja to mam archivovano.-)Mikael píše:Ne ne.Nevedel.Nikdy jsem se o to tak hluboce nezajimal.Kazdopadne me zajima ta sbirka.To by nebylo na skodu to videt.Na cem je to "archived" ???

To nevadi.Placky mam.Rad bych se na tom nejak domluvil.nell3 píše:no neviiim..Mikael píše:Hmmmm.....takze by byla moznost nejake piratske kopie???nell3 píše: mam to na cd. tam ja to mam archivovano.-)proc ne ale jsou to asi 4 DVD. no nic tak ja padim do hajan. papa
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
zitra ju? ted uz jdu spat. paMikael píše:To nevadi.Placky mam.Rad bych se na tom nejak domluvil.nell3 píše:no neviiim..Mikael píše: Hmmmm.....takze by byla moznost nejake piratske kopie???proc ne ale jsou to asi 4 DVD. no nic tak ja padim do hajan. papa
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tady s tím opatrně,když to někde Milosh vidí tak řve jak tygr,tak aby z toho nebyly nějaký problémy...Mikael píše:Hmmmm.....takze by byla moznost nejake piratske kopie???

✠Luftwaffle✠