Odrušení repro

Tuningová scéna ve Varech a okolí
Odpovědět
Torontak
Kontaktovat uživatele:

Odrušení repro

Příspěvek od Torontak »

Děkuju všem za rady, zakladam nove tema aby tu byl pořádek....
U mě je problem v tom že napajeni mam přímo a to z druhy baterie. Napajeci a signalovy kabely jdou uplne jinou cestou.
A nakonec se mi to vazbi ješte s ventilátorek kterej mam v navigaci.
Asi je jedina možnost do nekonečna laborovat a zkoušet.....
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

hattori_hanzo
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hattori_hanzo »

Plánuješ nějakou audio zástavbu nebo jenom vylepšuješ původní ozvučení? :D Btw. já mám v autě rádio 4x50W a repráky 6x15W a nic takovýho neřeším! :lol: :smich2:
✠Luftwaffle✠

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

A ty baterie nemas propojeny paralelne nebo jo? Tohle jsou fakt zahady jak se ruseni siri, to nechapu.
Ja zkousel jeste dratem prikostrovat alternator na zkousku, napajet radio a zes. z jinyho zdroje, porad to tam bylo svine :ja_nic:

Ja mel zesilovace pichly primo na baterku, a ted kdyz jsem dal - na kostru hned k zesiku tak je to mozna lepsi, ale nevim uz mi piska i v hlave
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Re: Odrušení repro

Příspěvek od Torontak »

ted přes zimu sem na tom zapracoval, zejtra mi přijde druhej zesik a pak už jen třešnička na doru - SW a bude hotovo
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

baterky mam propojeny paralerne, zejtra bude dalši pokus, budu přemistovat zesilovače
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Torontak píše:baterky mam propojeny paralerne, zejtra bude dalši pokus, budu přemistovat zesilovače
Tak kdybys na neco prisel dej vedet zkusim to taky :wink:
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

ja zkusil koupit i odrušovač stoji asi 300Kč a pomůže, ale neni to 100%
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Torontak píše:ja zkusil koupit i odrušovač stoji asi 300Kč a pomůže, ale neni to 100%
Ja koupil od Dexonu na radio, to nepomohlo, pak mi Mikael pujcil od Rodek radia, taky nic.
To mas jakej, mozna ten na cinche by pomohl, a nebo delaji i na vetsi proudy na napajeni zesilovace, a kondenzator by to mozna taky odfiltroval.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

Torontak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Torontak »

je to na cinche a dal sem ho k zesiku, byl sem u kindla a on my dal na vyzkoušeni kterej funguje nejlip, ale jakej mam typ ted fakt nevim
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com

Mikael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mikael »

Jo jo.Kapik by mel taky trochu pomoc,ale je to zbytecne drahy.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Torontak píše:je to na cinche a dal sem ho k zesiku, byl sem u kindla a on my dal na vyzkoušeni kterej funguje nejlip, ale jakej mam typ ted fakt nevim
Jak si dopadl...ja mam ten stejnej problem.....v aute...jak jsem přikoupil dlaši zesik MAC MP 4000 - 1000Watu.Kluci chci se zeptat když při zapnuti muziky...mi to ruši motor...slyšim v reprakach chod motoru ,při vypnuti motoru nic neruši pekne hraje. Sad Čim to muže bejt zavada?(Všechno se deje přes zesik je to audio ,napojene na Kompa Sinus live SL 160)

Gajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gajda »

wsnw píše:
Torontak píše:je to na cinche a dal sem ho k zesiku, byl sem u kindla a on my dal na vyzkoušeni kterej funguje nejlip, ale jakej mam typ ted fakt nevim
Jak si dopadl...ja mam ten stejnej problem.....v aute...jak jsem přikoupil dlaši zesik MAC MP 4000 - 1000Watu.Kluci chci se zeptat když při zapnuti muziky...mi to ruši motor...slyšim v reprakach chod motoru ,při vypnuti motoru nic neruši pekne hraje. Sad Čim to muže bejt zavada?(Všechno se deje přes zesik je to audio ,napojene na Kompa Sinus live SL 160)
tohel je téma nekonečný příběh :D hele to rušení může dělat cokoli...... třeba pokud máš chycenou kostru někam ke kastli auta tak to může dělat kvůli nějakému špatnému sváru :D jednou jsem na takovej problém přišel úplně náhodou :?: atd atd atd

ARV6
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ARV6 »

Jjj mne to taky delalo, nakonec to delaly signalovy kabely (nemam zadny sracky), pretahl jsem je k stredovymu tunelu, je tam nejmin dratu, ale je to nadlouho to vychytat, hlavne zjistit co to dela... Vim ze to delalo i eSkladovi kdyz jsem mu prodal zesik, koupil lepsi signalovy kabely a prej OK
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

ARV6 píše:Jjj mne to taky delalo, nakonec to delaly signalovy kabely (nemam zadny sracky), pretahl jsem je k stredovymu tunelu, je tam nejmin dratu, ale je to nadlouho to vychytat, hlavne zjistit co to dela... Vim ze to delalo i eSkladovi kdyz jsem mu prodal zesik, koupil lepsi signalovy kabely a prej OK
Jsem si přikoupil zesik už mam druhej ten samej zesik od Mac MP 4000 - 1000Watu,Magnat 700watu mono,Kšude kompa....Pojedte do Plasu me podpořit budu tam soutežit VI. Tuning, Styling a Hi-fi sraz Plasy 16.6.2007 + Seat sraz.Zitra se nato vrhnu .....Dneska jsem skoro prolezl pul auta

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

ARV6 píše:Jjj mne to taky delalo, nakonec to delaly signalovy kabely (nemam zadny sracky), pretahl jsem je k stredovymu tunelu, je tam nejmin dratu, ale je to nadlouho to vychytat, hlavne zjistit co to dela... Vim ze to delalo i eSkladovi kdyz jsem mu prodal zesik, koupil lepsi signalovy kabely a prej OK
a dik pomohlo mi to Gajdovi dik za info kde nechat spravit zesik.....kluci dobra spolu prace... 8) 8)

wsnw
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wsnw »

Už jsem obednal jine signalni kabely. http://www.q-sound.cz/index.php?feMenu= ... lected=152 Pak dam vedet jak jsem dopadl

Odpovědět

Zpět na „Karlovy Vary“