Srazy
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: SRAZY??
Ode mě ho rozhodně nečkej!zvooky píše:no asi fakt bude chcat, až se nejak vymačknete dejte mi echo na tel.....

✠Luftwaffle✠
Proč ne?hattori_hanzo píše:Ode mě ho rozhodně nečkej!zvooky píše:no asi fakt bude chcat, až se nejak vymačknete dejte mi echo na tel.....![]()
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Protože by jsi na mě byl zase zlej!zvooky píše:Proč ne?

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby jsi se jenom smál,tak v pohodě,ale ty jsi se mi normálně vysmál!zvooky píše:Ale notak......ale ja se pak slušne rezal jak si byl z toho vykulenej

✠Luftwaffle✠
Když tady tak sedim tak premyslim že si asi zitra pojedu dat na Aral do KV bagetku.....takže budu cca v půl desaty na ARALU v KV.....když nekdo prijede, budu rad, když ne dam si bagetu sam 

BBS Motorsport
v půl desátý? To už budu muset vézt Vlaja někam do Nejdku.......dříííííív....tak v sedm.... ? 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To už zase budu na cestě z Tesca,přijedu tě pozdravit!zvooky píše:Když tady tak sedim tak premyslim že si asi zitra pojedu dat na Aral do KV bagetku.....takže budu cca v půl desaty na ARALU v KV.....když nekdo prijede, budu rad, když ne dam si bagetu sam

✠Luftwaffle✠
vzdávám to, balim, stěhuju se zpět do Litoměřic......tady se mi každej vyhýbá 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Každej?Tak to mi křivdíš!tweetyna píše:vzdávám to, balim, stěhuju se zpět do Litoměřic......tady se mi každej vyhýbá

✠Luftwaffle✠
každej mimo hattoriho......ale to už máš jeden bod jako zvooky.....no to už je docela dobrý.......tak ještě s tou acurkou aby se mi podařilo sejít, když se tak blbě míjíme
ach jo...

no ty to tady slušne "obchazis" po jednom...jak rikam ja budu zitra na tom Aralu tak kdyby nekdo chtel.....
BBS Motorsport
no chtěl...
ale nemůže...... já to obcházím? A co hattori? Ten si odbyde v šest mě a v deset tebe......to je teprve nářez...sem proti němu břídil 

Hattori me rad vida...dneska stačilo kolem projet a hned mi laskyplne volal at se za nim stavimtweetyna píše:no chtěl...ale nemůže...... já to obcházím? A co hattori? Ten si odbyde v šest mě a v deset tebe......to je teprve nářez...sem proti němu břídil

BBS Motorsport
máte hezkej vztah, to jako jo.... 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže ty si nás takhle boduješ jo?A můžeme si pak za to něco vybrat?tweetyna píše:každej mimo hattoriho......ale to už máš jeden bod jako zvooky.....no to už je docela dobrý.......tak ještě s tou acurkou aby se mi podařilo sejít, když se tak blbě míjímeach jo...

Já stíhám všechno a všechny!Celej tejden sbírám energii a o víkendu řádím jak černá ruka...tweetyna píše:no chtěl...ale nemůže...... já to obcházím? A co hattori? Ten si odbyde v šest mě a v deset tebe......to je teprve nářez...sem proti němu břídil

To určitě,kdyby jsi slyšela co mi řekl když jsem mu dneska pln radosti že ho možná uvidím zavolal,tak by jsi mluvila jinak!tweetyna píše:máte hezkej vztah, to jako jo....

✠Luftwaffle✠
A nechce se pro me zitra Abu Musa Zahlavi stavit???Jel bych na Aralku s nim.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
bude nás víc, nebudem se bát vlka nic... 

Neni problemMikael píše:A nechce se pro me zitra Abu Musa Zahlavi stavit???Jel bych na Aralku s nim.

BBS Motorsport
Juuuu...to je parada.Akorat nepojedu sam.Tak kdyby to vadilo,prijedu busem.Z Dolnaku to neni daleko..zvooky píše:Neni problemMikael píše:A nechce se pro me zitra Abu Musa Zahlavi stavit???Jel bych na Aralku s nim.

- Torontak
- Kontaktovat uživatele:
asi bys se na tebe přijel mrknout, čim přijedeš?zvooky píše:Když tady tak sedim tak premyslim že si asi zitra pojedu dat na Aral do KV bagetku.....takže budu cca v půl desaty na ARALU v KV.....když nekdo prijede, budu rad, když ne dam si bagetu sam
Ty co maj prachy si koupí auto, ty co je nemaj se zabijou jinak!
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
www.transporterclub.cz
www.ycsokolov.com
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky prijeduuuuuu...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation