Podložky pod kola? Kde a jaký?

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Podložky pod kola? Kde a jaký?

Příspěvek od Ritchma »

Takže tohle sem nikdy neřešil protože mi to přišlo jako zbytečnost, ale teď je potřebuju. Potřebuju 4x podložky 1cm na mýho citrónka. Nevim kde to koupit za rozumnou cenu z jakýho materiálu to má bejt aby to bylo co nejlehčí a nejpevnější. Kde koupit šrouby a tak. Díky všem :D
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

resil sem uz nekolik sad podlozek, ruznych sirek a i na zmenu roztece (na tech jezdim ted) prvni sem kupoval v gxtuning, ale bylo to dost mastny, ostatni sem si vzdy nechal vyrobit u E35 tuning litomysl a vzdycky spokojenost 8) inzerujou ze do jednoho dne, ale v pripade atypu to je dyl, myslim ale ze to co chces bys mel od nich do par dnu doma. A material je pokud se nepletu dural (lehkej a tvrdej), ale to ti vsechno reknou pri objednavce...

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

pravdepodobne bych dve centakovy nasel v hromade veci ze staryho auta, skoro sem je nejezdil, byly uzky. Ale nemejlim li se tak ti 4x100 bude k nicemu :?

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Potřebuju 4x108 no :wink: A nejlépe někde v Praze aby se mi neprodražila doprava :D
Function > Form

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

tak zkus to GXko, je to na ladvi, nekdo z nich ma postaveny saxo tak je treba budou mit i skladem, 1cm je pomerne pouzivanej rozmer :wink: Anebo zkus Lavadesign na jarove maj taky svyho cloveka na dural a hlinik. Kazdopadne s ty litomysli to posilaj na dobirku a objednavas po tel. a fakt sem nikdy nemel problem, jenom kdyz sem potreboval 4.5cm a este navic zmenu roztece, to trvalo asi ctrnact dnu...ale s tim se u takovyho nesmyslu musi pocitat :lol:

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

HANYSx píše:tak zkus to GXko, je to na ladvi, nekdo z nich ma postaveny saxo tak je treba budou mit i skladem, 1cm je pomerne pouzivanej rozmer :wink: Anebo zkus Lavadesign na jarove maj taky svyho cloveka na dural a hlinik. Kazdopadne s ty litomysli to posilaj na dobirku a objednavas po tel. a fakt sem nikdy nemel problem, jenom kdyz sem potreboval 4.5cm a este navic zmenu roztece, to trvalo asi ctrnact dnu...ale s tim se u takovyho nesmyslu musi pocitat :lol:
Počkej a to postavený saxo má i ten pražskej? Nepleteš si to s SK GX tuningem? Zkusim lavadesign, tam sem byl a vim kde to je. Radši tam ale zatim jenom napíšu.
Ještě někoho něco napadá?
Function > Form

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

já mám od kolegáčka a spokojenost jak s kvalitou a cenou tak rychlostí dodání, jo a se šroubama nejspíš bude problém, mám v předu 1 cm ale ty šrouby jsou o 2cm větší a pak po centimetru teda takhle to povídal kolegáček, takže jsem je musel o cenťák zkrátit, ale už je to rok tak je to třeba jinak
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

HANYSx

Příspěvek od HANYSx »

to saxo je takova seda perlet nebo co to je, nakej origo bodykit, strasne snizeny a krasnej zvuk-uplne z toho slysis jak je to nadupany. Potkavam ho na letny obcas a ten chlapik co v tom jezdi bejva v tom prazskym kramu. U lavy ti asi pomuzou i se sroubama a maj moc dobry bezpecnostni srouby, ty sem z auta sundaval asi stokrat a furt jak novy 8)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Kolegáček to mě nenapadlo toho mam kousek tak tam někdy zajedu. Šrouby doufám taky seženu, já se v tom totiž vůbec nevyznám. Sebou vezmu jedno kolo pak a bude :lol:

To saxo bych chtěl teda vidět, ještě sem ho v praze neviděl
Function > Form

Tommy-cupra

Re: Podložky pod kola? Kde a jaký?

Příspěvek od Tommy-cupra »

urcite zajed do cartechu,me udelal vzdycky super cenu a jednani super
SEAT LEON CUPRA

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tommy-cupra píše:urcite zajed do cartechu,me udelal vzdycky super cenu a jednani super
Jj já tam už taky párkrát byl a nemůžu si stěžovat na nic :D
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Tak nic jinýho než kolegáček? zítra se tam stavim a uvidim
Function > Form

amogh

Příspěvek od amogh »

taky sem ti chtel doporucit kolegacka i kdyz ja je mam z CATu
Touran BMM

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“