občasné dušení v nízkých otáčkách CRX ED9

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
louis_c

občasné dušení v nízkých otáčkách CRX ED9

Příspěvek od louis_c »

Potřeboval bych poradit, protože už si nevím rady. Stává se to občasně a nepravidelně a většinou v nějméně vhodnou situaci.... modelový příklad: dojedu na křižovatku kde dávám přednost dobrzdím a stojím na brzdě, pokud se jedná jen o chvilkové stání. Dám za jedna, přidám plyn a mezi 1000 a 2000 otáčkama se motor jakoby začne dusit (probublává) a nereaguje na další přidávání plynu. Trvá to asi 3-4 vteřiny, pak se to probere a jede to normálně dál. Taky se to stává třeba na kruháču, když jsem nucen přibrzdit a podřadit na 2... je to velice nepříjemné a dost mě to štve....Nevíte někdo čím by to mohlo být?
ECU nic nevyblikává. Měnil jsem zapalovací kabely (BOSCH), svíčky (NGK), palivový filtr, vzduchový filr, lambdu (univerzální od BOSCHe), MAP sensor, nedávno se odporoučel rozdělovač, takže i ten je vyměněn.. sváčky mají barvu takovou jakou mají mít... katalyzátor nemám...svody 4-2-1-trubka-koncový tlumič
nevím jestli to může mít nějakou souvislost, ale někdy se taky stává, že když dobržďuji do zastavení na volnoběh, tak jsou otáčky tak na 800. Jakmile zastavím a povolím brzdu tak otáčky na chvíli vylítnou na 1100-1200 a pak zase spadnou na těch 800. Když nastartuji studený motor, třeba ráno, tak vylítnou otáčky až na 2000.....
taky mi připadá, že někdy to jede pěkně, jde pěkně za plynem a někdy jakoby se muselo auto přemáhat aby jelo - jede tak nějak ztuha...
Honda CRX ED9

Lolek
Kontaktovat uživatele:

Re: občasné dušení v nízkých otáčkách CRX ED9

Příspěvek od Lolek »

Něco podobnýho mi dělal favorit a vypadá to že je to vina vstřikovače
Fáčko taky dobrý :roll:

Prodej a servis čtyřkolek - www.access-motor.cz
- www.aspauto.cz

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Kdyby na tohle znal někdo odpověď tak bych byl velice rád.Moje D15B2 mi dělá úplně to samé.Akorát že jednou začas se přidusí úplně.6e třeba 10s chce zdechnout,ale když vyřadím nebo spojka tak normál :cry: Ale je to nepříjemný když ty 3s nic a pak vystřelí :( Brzo někomu navštívím kufr :?:

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“