kradou se ještě rádia s kazetou?
kradou se ještě rádia s kazetou?
Zdar,
kradou se ještě rádia s kazetou? Už mě celkem sere pořád při nějakým popojíždění sundavat panel...
kradou se ještě rádia s kazetou? Už mě celkem sere pořád při nějakým popojíždění sundavat panel...
MSG
Re: kradou se ještě rádia s kazetou?
Kradou kradou ! Minulej týden našemu mechanikovi někdo čornul rádio na kazety. Byla to taková ta šunka co dávaj v AAA.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
nám před rokem a půl ukradli autorádio, který sme v bazáči koupili za 50,- Kč jediný co bylo dobrý že mělo linkovej vstup, ale ten vůl co to ukrad, upáčil zámek, pak rozbil to trojúhelníkový okýnko u felicie a při kradení autorádia ustřihnul konektory od toho linkovýho vstupu - zůstaly ležet v autě. Takovýmu šlověku urazit ruce.
Felda forever
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No sou to kreteni kdyby to alespon vypojili ty eurokonektory to maj hned ale ne dementi kamosovi taky corli radio a ucvakli mu to za tema konektorama takze musel skouset kerej kabel je od ceho 

No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
- F.l.a.n.e.l.
tak to by mě doslova pojebaloPJ píše:No sou to kreteni kdyby to alespon vypojili ty eurokonektory to maj hned ale ne dementi kamosovi taky corli radio a ucvakli mu to za tema konektorama takze musel skouset kerej kabel je od ceho

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Nám ukradli rádio šuplíkový ale šuplík nechali v autě,od té doby nemám v autě rádio a mám klid. Z bavora jsem ho hodil do skříně a z P405 do popelnice. Velmi povedená antizlodějská úprava. Co tam není neukradnou. A co by tam lezli když viděj že tam nic není... I když ty svině jsou schopný rozflákat okno jen kvůli tomu,že viděj ležet na palubce sluneční brejle od ťamanů za kilo.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jelikož to kradou lidi co neuměj číst ani psát je myslím naprosto jedno jaký máš rádio ukradnou cokoli ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"