toitoi: nejsem nabrousenej mozna to tak vypada, ale proste si to nemohl nak pochopit, proste to jako je nerealny zadelavat tuhle vec, ktera se pouziva skoro u vsech aut. Nebo se me zda zbytecny, nerikam kdyby tam zbyl ten zlabek vylozene jako dira tak ok ale tohle je soucast auta myslim ze to nema ani cenu resit.
Amogh: jj, no jak si na fabia foru daval tu modrou fabii tak sem nad tim vazne zacal uvazovat ze vse odstrojim nahazim original narazniky ktery skytuju k sobe a vse vyhladim

a posadim to na nakej stelovatelnej podvozek. Ta me uchvatila to musim rict

. To je takovy rozsireny pokracovani toho co ma RedBull

.
Nicmene malicka chybicka se v loudila ja uz davno nemam prevleky na zrcatka ale mam naky Mkovi uz zas nevym ktery asi dvojkovy tusim. Takze z toho asi krytku nesundam. Kliky necham pravdepodobne laknout do barvy to beru. Prekryt mam novej me se libi zavarim asi na pristi sezonu. Zadni naraznik sem si nechal opravit nove laknout takze ten mam mooc rad ten urcite dolu nepude. Co se tyce predku no furt laboruju co a jak premeslim, nechci delat ukvapenej tah smerem nekam. Moje vize je to posadit celi jeste dolu jak rikas asi podvozek, taky neni zadarmo nevim jak to bude po investicich do motoru a interieru. A ten predek, uz jsem premeslel ze si koupim origo RS a upravim si ho podle svich predstav a ten bude pasovat, nebo tenhle necham upravit dokonce uz se skroutil jak sme ho pod tlakem pasovali takze drzi tvar staci ho decentne orezat a u svetel a boku dolaminovat a bude sedet ja zadek na hrnec

.
Mam kamarada ma upravenej RS presne tak jak ja mam jeho kopii a je to uplne neco jinyho a abych pravdu rekl moc se mi to nelibi. Takze stale nevim, budu si muset vzit fotku nakou a trosku si pohrat, par veci bych musel svarit aby to tam nebylo, listicky urcite sundat, a zbytek vybbrakovat treba drzak na spz apodobne, nejhorsi problem je tahokov ten se tam dava fakt spatne a kamos to ma reseny zrovna tak jak me se to nelibi a sice vim jak bych to chtel ale to moc dobre nepude. Ve vysledku by z puvodniho RS nezbylo skoro nic

.