ARV6 píše:Pozor, drsny lolitko-moderator je tady...Eskláda píše:nějakej drzej ne chlaapečkuhattori_hanzo píše: Protože ho zakládal Eskláda a ten je na holčičky!

ARV6 píše:Pozor, drsny lolitko-moderator je tady...Eskláda píše:nějakej drzej ne chlaapečkuhattori_hanzo píše: Protože ho zakládal Eskláda a ten je na holčičky!
Fakt?jsem si ani nevsimla...i kdyz parkrat jsem zapochybovala,v cem to muze bejttweetyna píše:Sadra: no jo ale nezapomeň že sem blondýna a že mi trvá dýl než mi něco dojde....
Počkej to chceš jako říct že se tady jinak nic neděje nebo co?tweetyna píše:jééééé zase změna v názvu?aspoň něco se tu děje...
mno když jsem v práci a potřebuju se nějak zabavit tak ne...hattori_hanzo píše:Počkej to chceš jako říct že se tady jinak nic neděje nebo co?tweetyna píše:jééééé zase změna v názvu?aspoň něco se tu děje...
kryju ti zada kdyby necotweetyna píše:nemám tolik odvahy.... zatím se na to nadechuji....
Někde jsem měl super článek co dělat když se v kanclu nudíš,ale za 90% z toho by člověka určitě vyhodili...tweetyna píše:mno když jsem v práci a potřebuju se nějak zabavit tak ne...
Wtf?Co se to tady kuje za pikle?tweetyna píše:dobrý dobrý...no tak prostě nemůžu bejt tak báječná jako Nell....je ti líp?já se teď spíš bojim co bude...
já holt sem blbá no.....
Jen se nebojte,já vás teď sleduju jak ostříž a jak se někde objeví jakejkoliv náznak čehokoliv nekalýho tak po vás skočím...tweetyna píše:hattori: pikle? kde?nic nevidím....
coze?chlapy umi pomlouvat?nell3 píše:![]()
tak uz presne chapu pro chlapi pomlouvaj zensky...
umi ale nedelaj to radi narozdil od babovek jako jste vy dveSádra píše:coze?chlapy umi pomlouvat?nell3 píše:![]()
tak uz presne chapu pro chlapi pomlouvaj zensky...
Jeje,ja jsem babovkanell3 píše:
umi ale nedelaj to radi narozdil od babovek jako jste vy dve
jen se tomu smejuSádra píše:Jeje,ja jsem babovkanell3 píše:
umi ale nedelaj to radi narozdil od babovek jako jste vy dve![]()
vis nemela by si to brat trochu s nadhledem??? vem si priklad prave z tech chlapu
Tak to potom jo....nell3 píše:
jen se tomu smeju
nevim proc se vlastne o tom bavim s tebou, kdyz ty jsi na me narazky nemela..Sádra píše:Tak to potom jo....nell3 píše:
jen se tomu smeju![]()
uz jsem si rikala....zes to nemohla myslet vazne
nejsem nevrla ale zkus to rikat nejdriv me hm?tweetyna píše:tak se bav se mnou...to nebyla narážka....nebuď hned ze všeho tak nevrlá
takhle blbe meles? fajn:-) to se mi libi:Dtweetyna píše:když tady neni úplně přesně co bych ti měla říct.....to bylo o mě a vim že sem blbá a Sádra je střevo tak jsem si vzala za příklad jedinou normální holku tady nonehledej hned útok v každý mý větě, já takle blbě prostě melu
![]()