Důsledky reportáže pro nás
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Důsledky reportáže pro nás
Dneska jsem se bavil s kamarádem, který má dost kontaktů u policie. Říkal mi, že budou na parkovišti u UH nainstalovány kamery s vysokým rozlišením (na SPZ) a že si policie bude zřejmě tvořit databázi SPZ, které se na srazu objeví... nevím, co je na tom pravdy, ale píšu to, abyste to věděli, protože tu 4 týdny nebudu...
vozidlo bez SPZ - nesplňující podmínky pro provoz na pozemních komunikacích... nevím, jestli by nás na to mohli uhrát?Bradman píše:Tak si SPZ sundáme už u příjezdu a u odjezdu je nasadíme, nenemůžou tě pokutovat na parkovišti že nemáš SPZ....
![]()
navíc, proč tvořit databázi, když nic neděláme, kdo by se tím zabýval, to jsou další lidi a ty PČR nemá

navíc, kamery s vysokým rozlišením, minimálně zoomem jsou drahý, nevím kdo by to zainvestoval, PČR určitě ne... město?

Nemyslim že to budou delat vetsinaBradman píše:Tak si SPZ sundáme už u příjezdu a u odjezdu je nasadíme, nenemůžou tě pokutovat na parkovišti že nemáš SPZ....
![]()

Ne to jsem si delal prdel. Me je to ukradeny, ale fakt. Kdyz budou chtit tak budou buzerovat porad.vodilla píše:Nemyslim že to budou delat vetsinaBradman píše:Tak si SPZ sundáme už u příjezdu a u odjezdu je nasadíme, nenemůžou tě pokutovat na parkovišti že nemáš SPZ....
![]()
A vubec začina to byt problematicky at tam daji kamery najdem jini misto a už jich za chvilu nebude bavit přenašet kamery z jednoho hřbitova do jineho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No nechci tento názor nějak ignorovat, je to tvuj nazor i kdyz je spatny (viz. Anička DajdouSALLUS píše:Hele, jestli budou čím dál víc otravovat život, tak můžem uspořádat "spanilou jízdu městem" kde pojede max. počet aut a rychlost nepřesáhne 50 km/h a pokud možno, tak ve špičce. Co vy na to?????

nezlob se na mě, ale to je můj názor....přijeď ve čtvrtek a můžeme to rozebrat.

jojo,asi bysme nasrali stokrat vic ridicu nez jednoho policajta,a po te reportazi v TV jsme uz docela popularni,tak bych nechtel slyset ten slovnik..Bradman píše:No nechci tento názor nějak ignorovat, je to tvuj nazor i kdyz je spatny (viz. Anička DajdouSALLUS píše:Hele, jestli budou čím dál víc otravovat život, tak můžem uspořádat "spanilou jízdu městem" kde pojede max. počet aut a rychlost nepřesáhne 50 km/h a pokud možno, tak ve špičce. Co vy na to?????), ne teď beze srandy, to by bylo podle mě fakt ubohý. Vzhledem k tomu, že teď usiluju o zaregistrování klubu by to bylo jako vypustit si pneumatiky před sprintem.....
nezlob se na mě, ale to je můj názor....přijeď ve čtvrtek a můžeme to rozebrat.
Jedine zeby nase mila televize pro zmenu udelala reportaz otom jak to vypada kdyz brnensti tuneri dodrzuji predpisy

Udalosti 19.30_Titulek:Stovky motoristickych silencu zapricinilo totalni dopravni kolaps v Brne...Jeli max 50 Km\h!

Odpověď