mam, ale ja jsem krajinkar.....a v te tme bych toho moc nevidel....Sly píše:Tobe by se to nelibilo?Dan píše:jj.....jsi nas spasitel....bez tebe bych musel jit se Slymakem pesky![]()
![]()
Vubec nemas dusi pro pesi turistiku, fole.

Moderátor: Dave0401
mam, ale ja jsem krajinkar.....a v te tme bych toho moc nevidel....Sly píše:Tobe by se to nelibilo?Dan píše:jj.....jsi nas spasitel....bez tebe bych musel jit se Slymakem pesky![]()
![]()
Vubec nemas dusi pro pesi turistiku, fole.
Sly píše:To uz jsem nekde videl? Odkud je mi ta fotka povedoma? To byla asi ta slecna, co se nasrala, kdyz jste tam hodnotili jeji kozy?ale kde jsem sakra videl tu fotku...??
přesně tak nějak to bylo noDan píše:poznavam......asi jsme to prehnali, ale ja ji nic spatneho nerek, to felda ji chtel po vzoru Barryho vymrdat do prdeleremix píše:Poznáváte pánové?
Dane? Romane?![]()
Ona se po vašem výstupu prej nasrala a jela domů
![]()
![]()
zdroj: batman![]()
DamitkaSly píše:Co se vlastne stalo? Vidim to na libimseti. Hodte prezdivku.
Mr. Favo píše:Chudak holka bylo docela vyplasena a nasrana,tam si batman uz nešrubne.))
skoroSly píše:Kurna Roman vazi alespon pul tuny
Hele abych to uvedl na spravnou míru,už jsem si vzpoměl odkud jí známDan píše:clovek ji pochvali kozy a ona se jeste urazi......citlivka jedna.
prej: "Vy jste curaci..." a zmizela v baru...
tak jí třeba! Sama si o to koledovala...SVINĚfelda píše:...tak jsem řekl tu neslušnou větu