Prozměnu mi vykradli auto (Orlová)
Prozměnu mi vykradli auto (Orlová)
Asi to už psychicky nevydržím a hodím auto pod proud.
Za 3 měsíce mi nějaký ku*vy 2* objeli auto a dnes, jako třešničku na dortu, mi ukradli autorádio. Přitom mi vylomili celou palubní desku a prostě je to k posrán*í.
Chtěl bych Vás poprosit (hlavně Orlováky, kdybyste náhodou měli možnost koupit autorádio na CD Sony CDX - L400X s výrobním číslem 2038496, klidně si ho kupte, jen mi prosím dejte vědět, kde jste ho viděli. Na to rádio kašlu, i když jsem si na něj z mého malého platu uškudlil každý měsíc 600,-. Nedávno jsem ho splatil a už ho nemám, ale na to teď kašlu. Rád bych našel hlavně pachatele.
Pro info: Bylo ukradeno ze soboty na neděli z tmavě červeného Fáva u domu na Masarykově třídě 846.
Kdybyste měli nejaké info, tak se mi moc prosím ozvěte.
Děkuji Smile
[/img]http://img.allegro.pl/photos/oryginal/2 ... 9/29050971[/img]
Za 3 měsíce mi nějaký ku*vy 2* objeli auto a dnes, jako třešničku na dortu, mi ukradli autorádio. Přitom mi vylomili celou palubní desku a prostě je to k posrán*í.
Chtěl bych Vás poprosit (hlavně Orlováky, kdybyste náhodou měli možnost koupit autorádio na CD Sony CDX - L400X s výrobním číslem 2038496, klidně si ho kupte, jen mi prosím dejte vědět, kde jste ho viděli. Na to rádio kašlu, i když jsem si na něj z mého malého platu uškudlil každý měsíc 600,-. Nedávno jsem ho splatil a už ho nemám, ale na to teď kašlu. Rád bych našel hlavně pachatele.
Pro info: Bylo ukradeno ze soboty na neděli z tmavě červeného Fáva u domu na Masarykově třídě 846.
Děkuji Smile
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě příjde že to ty lidi dělaj kvůli závisti.tomoking píše:to jsem byl ja, zapomnel jsem se zalogovatAnonymous píše:to je bohuzel v Orlove normalnikurvy zlodejske
a auto mam taky ojete klicemna zadnim narazniku

Yamaha Neo's r.v.02 Gold: Vzduch. filtr JR,výfuk Polini Funky,...Vmax-95km/h 
Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849

Na prodej! ////////viewtopic.php?p=458849#458849
Re: Prozměnu mi vykradli auto (Orlová)
závist, řezal bych takový buzer..ty tyčí do hlavysmile4me píše:Asi to už psychicky nevydržím a hodím auto pod proud.
Děkuji Smile