Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..
A co ten perskej koberec?SPEEDY píše:Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..![]()
![]()
![]()
Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše:A co ten perskej koberec?SPEEDY píše:Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejouBřéťa píše:Ty tygrovany chlupaty potahy jsou taky zuzo..![]()
![]()
![]()
Stříbrný to bylo, viz můj avatarBřéťa píše:Jinak jsi mel ty veci striknout spis do barvy hliniku ,vic by se to v te svetle barve ztratilo...
Jsi mel spis to auto hodit do stribrny...SPEEDY píše:Stříbrný to bylo, viz můj avatarBřéťa píše:Jinak jsi mel ty veci striknout spis do barvy hliniku ,vic by se to v te svetle barve ztratilo...Ale nějak mi neseděla kombinace stříbrná x zlatá metla
Existuje i gumova rohozka...SPEEDY píše:Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše:A co ten perskej koberec?SPEEDY píše: Ty půjdou pryč, už jsou špatný, ale je mi je líto vyhodit, pač krááásně hřejou![]()
![]()
![]()
![]()
Fakt?Břéťa píše:Existuje i gumova rohozka...SPEEDY píše:Ten tam byl čistě z praktickýho důvodu v zimě kvůli bordelu z botBřéťa píše: A co ten perskej koberec?![]()
Moje auto mám v avataruLaky píše:No takhle dej to sem az to bude v auti a pak muzem hodnotit ja treba osobne netusim co mas za auto, jakou barvu atd... to vse hraje roli. Ale jestli si to strikal sam tak fakt good, dobre udelana prace.