Pí*oviny.....
Re: Píčoviny.....
Je lepsi mit neco spolehlivyho a vedet že to tam kdykoliv das než se modlit jestli se ti zrovna ty uzaverky nevysypou...
BBS Motorsport
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když se vysypou tak zavolám asistenční službu ať vezmu hakla a dojedou si pro mě ne?!zvooky píše:Je lepsi mit neco spolehlivyho a vedet že to tam kdykoliv das než se modlit jestli se ti zrovna ty uzaverky nevysypou...

Možná by to chtělo URL...Eskláda píše:![]()

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Normálně,zavoláš k Neradovi,postavíš je tam do pozoru a za dvacet minut tam jsou!zvooky píše:heh no to bych chtel videt tu asistenčku na staryho Patrola

✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlásím že jsem přivezla MILKU!!!!! 
ale doma to byl horor....nejen že se v tý garáži neměla dobře, protože byla vlhká a v interiéru byla plíseň (už je doufám zlikvidovaná - zdá se) ale táta vyjížděl z garáže a urval výfuk.....v tu chvíli jsem zbělěla a a nemohla jsem se ani nadechnout....když pak zajel do druhé garáže na jámu aby to spravil tak pak při výjezdu po opravě urval spojler.......to už mě máma podpírala a chtěla mě vzít do nemocnice....
každopádně když jsem jela do KV tak na fotce z radaru by viděli jen oooobrovskej přiblblej úsměv :megreen: JE TU! JE TU! JE TU! Se od rána jenom na každýho kreténa usmívám, protože mi nemůže zkazit náladu....teda doufám

ale doma to byl horor....nejen že se v tý garáži neměla dobře, protože byla vlhká a v interiéru byla plíseň (už je doufám zlikvidovaná - zdá se) ale táta vyjížděl z garáže a urval výfuk.....v tu chvíli jsem zbělěla a a nemohla jsem se ani nadechnout....když pak zajel do druhé garáže na jámu aby to spravil tak pak při výjezdu po opravě urval spojler.......to už mě máma podpírala a chtěla mě vzít do nemocnice....

každopádně když jsem jela do KV tak na fotce z radaru by viděli jen oooobrovskej přiblblej úsměv :megreen: JE TU! JE TU! JE TU! Se od rána jenom na každýho kreténa usmívám, protože mi nemůže zkazit náladu....teda doufám

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ještě nemusíš, mám v ní blbou baterku tak ještě nebudu jezdit, MILKY baterka je ve Fáčku a ten je v Sokolově, takže ještě nějakou dobu bez ní
ale mám ji na očích
a to mě hřeje u srdíčka 

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky bohu,tak ale dej potom vědět až vyjedeš aby na vnitru stihli vyhlásit druhej stupeň národního ohrožení!tweetyna píše:ještě nemusíš, mám v ní blbou baterku tak ještě nebudu jezdit, MILKY baterka je ve Fáčku a ten je v Sokolově, takže ještě nějakou dobu bez níale mám ji na očích
a to mě hřeje u srdíčka

✠Luftwaffle✠
druhej?!!! Chceš mě urazit? 

Welcome back Zvooky.zvooky píše:
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jo urco si koupil nemeckej modem, Sagem zklamal 

BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Určitě SiemensARV6 píše:No jo urco si koupil nemeckej modem, Sagem zklamal

Jinak je divný že co se týče vojenský komunikační techniky tak je Sagem světová špička,ale telefony a vůbec co se týče takový tý "křehký" elektroniky tak to je katastrofa...

✠Luftwaffle✠
Hattori: hlásím, že MILKA je na silnici i s tim kanárem Tak koukej hodně kolem sebe a až uvidíš něco fialovýho sjeď urychleně ze silnice a při troše štěstí se ti nic nestane 

díky zavislost se projevila, takže jsem si opravdu koupil novej modemMikael píše:Welcome back Zvooky.zvooky píše:
BBS Motorsport
zvooky píše:díky zavislost se projevila, takže jsem si opravdu koupil novej modemMikael píše:Welcome back Zvooky.zvooky píše:

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Panebože...tweetyna píše:Hattori: hlásím, že MILKA je na silnici i s tim kanárem Tak koukej hodně kolem sebe a až uvidíš něco fialovýho sjeď urychleně ze silnice a při troše štěstí se ti nic nestane

Závislost tak už dost!zvooky píše:díky zavislost se projevila, takže jsem si opravdu koupil novej modem

✠Luftwaffle✠
Hehe...ja uz sem ale taky zavislej rekl bych.Kazdej vecer na netu,bo neusnu.
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem byla zavislak. uz nejsem.
Jeeee...ty jeste zijes???nell3 píše:taky jsem byla zavislak. uz nejsem.
- Eskláda
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ahojky nell jakto že už nejsi??
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
ahoj. nejak jsem tu tyden nebyla jak jsem byla nemocna a odvykla jsem si a kdyz jsem sem pak prisla a bylo tu 5000 neprectenych prispevku tak se mi to moc nechtelo cist:-)Eskláda píše:ahojky nell jakto že už nejsi??
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na to se vykašli,tady to stejně nemá hlavu ani patu takže není problém se kdykoliv zapojit!nell3 píše:ahoj. nejak jsem tu tyden nebyla jak jsem byla nemocna a odvykla jsem si a kdyz jsem sem pak prisla a bylo tu 5000 neprectenych prispevku tak se mi to moc nechtelo cist:-)

✠Luftwaffle✠
- nell3
- Kontaktovat uživatele:
ja vim pac jsem tu:-)hattori_hanzo píše:Na to se vykašli,tady to stejně nemá hlavu ani patu takže není problém se kdykoliv zapojit!nell3 píše:ahoj. nejak jsem tu tyden nebyla jak jsem byla nemocna a odvykla jsem si a kdyz jsem sem pak prisla a bylo tu 5000 neprectenych prispevku tak se mi to moc nechtelo cist:-)