Jakou webcameru
Moderátor: Rudi
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Jakou webcameru
Vůbec nemám přehled, ale rád bych koupil nějakou schopnou za rozumné peníze (počítám 800,- až 1000,-). Mátě někdo nějaký typ?
www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
Re: Jakou webcameru
koupil jsem MSI starcam 370i za 650kc a spokojenost maximalni !!!
Já to mám připojený na digi foto + zároveň webcam od VGA, cenu ti nepovim, protože sám nevim...
čelt jsem že má problémy s barvama ?!?! co je na tom pravdy když ji máš ... taky pokukuju po webce .. s tim novým skype te je pekfektnímilosh píše:koupil jsem MSI starcam 370i za 650kc a spokojenost maximalni !!!

Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
...každá voda steče dolů a Kuba si veme Stázinu...
valv.bck.avcbabvfab,uixer píše:čelt jsem že má problémy s barvama ?!?! co je na tom pravdy když ji máš ... taky pokukuju po webce .. s tim novým skype te je pekfektnímilosh píše:koupil jsem MSI starcam 370i za 650kc a spokojenost maximalni !!!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
chudakMacca píše:Já to mám připojený na digi foto + zároveň webcam od VGA, cenu ti nepovim, protože sám nevim...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
mám si nainstalovat nějakou speciální znakovou sadu ?Hajzel píše:valv.bck.avcbabvfab,uixer píše:čelt jsem že má problémy s barvama ?!?! co je na tom pravdy když ji máš ... taky pokukuju po webce .. s tim novým skype te je pekfektnímilosh píše:koupil jsem MSI starcam 370i za 650kc a spokojenost maximalni !!!

Š Favorit (Fanda94) a JAWA 21 sport (Pinďa77)
Danecek: whyDanecek píše:chudakMacca píše:Já to mám připojený na digi foto + zároveň webcam od VGA, cenu ti nepovim, protože sám nevim...