výběr auta
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
výběr auta
zdar foru jak to tu tak čtu tak tu je pár lidí co by mohli poradit...přemejšlím o nějakém fun autě a nevím do čeho jít..jestli nissan 180sx nebo mazda mx5 případně ještě bmw e30...jak píšu je to jen na fun a tuning... jak sou na tom tyto auta???pokud budu chtít zvíšit výkony atd
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: výběr auta
http://www.google.com/search?hl=cs&q=Nissan+180sx&lr=Tommy1978 píše:Promiň ale co je Nissan 180sx?
- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takže US verze 200sx?provocation píše:http://www.google.com/search?hl=cs&q=Nissan+180sx&lr=Tommy1978 píše:Promiň ale co je Nissan 180sx?
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

kup si fáčko 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
Zase nejakej 16cti letej kluk co chce delat z coupe nejakyho nadupanyho sportak a jo?
Podle me to chce napred zkusenosti...... promysli si vsechno.
Jak moc je to narocny na udrzbu, pristup dilu, spolehlivost apod.....
A co treba starej eclipse, nebo 240Sx ty je myslim bez turba..... takze to snad nebude tak narocny auto. S tou 180SX nevim, podle me jich tady moc nebude.
nevim no ...... jinak hodne stesti.

Podle me to chce napred zkusenosti...... promysli si vsechno.
Jak moc je to narocny na udrzbu, pristup dilu, spolehlivost apod.....
A co treba starej eclipse, nebo 240Sx ty je myslim bez turba..... takze to snad nebude tak narocny auto. S tou 180SX nevim, podle me jich tady moc nebude.

Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
180 sx asi neseženeš, 200sx pokud tě hodně zajímá, tak koukni na forum www.200sx.cz/forum členové kentoya, prohlídni si fotky a je tam napsaný co to asi stálo a ještě to něco sežere
odkud jsi smím li to vědět
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
ostrava...no já právě čekám že mi tady někdo poradí nebo mi vymaní můj výběr...a jinak nejsem 16 letej puboškentoya píše:180 sx asi neseženeš, 200sx pokud tě hodně zajímá, tak koukni na forum www.200sx.cz/forum členové kentoya, prohlídni si fotky a je tam napsaný co to asi stálo a ještě to něco sežere

to sx200 forum sem dneska objevil a přelouskal tak proto mám ve výběru i nisana

- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
hmm pořád jsi se nezmíínil kolik do toho chceš vrazit - tvoje věta co bude třeba necharakterizuje jestli jsi do auat aschopen vrazit půl mega nebo jsi limitovanej 100tis ( nemyslím pořízení ale upravy... )
jinak pokud auto na fun a rejpání já zaujatě dioporučuju mkiii supru
protože pokud na fun a tunning nesmíš hledět na pikačoviny ajko je cena povinného 
ne je to porste o tom jaký máš představy.. někdo s evyblbne s přestavěným trabim do kterýho vrazí 100tis, někdo chce něco jiného...
jinak pokud auto na fun a rejpání já zaujatě dioporučuju mkiii supru

ne je to porste o tom jaký máš představy.. někdo s evyblbne s přestavěným trabim do kterýho vrazí 100tis, někdo chce něco jiného...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadohrab? Tak něco s motorem vzadu a chlazené vzduchem, ne? Třeba Maluch
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
když zadohrab tak s motorem vepředu nebo uprostředEiffel píše:Zadohrab? Tak něco s motorem vzadu a chlazené vzduchem, ne? Třeba Maluch

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
já myslel jako že to bude evokovat porsche a on hned takhle nasuchoIdaho píše:když zadohrab tak s motorem vepředu nebo uprostředEiffel píše:Zadohrab? Tak něco s motorem vzadu a chlazené vzduchem, ne? Třeba Maluch

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
porsche je sračka.. 

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a honda je taky sraška, to je jak šicí strojIdaho píše:porsche je sračka..

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
kup si dvoukilo
malej obsah, docela velkej vykon, pro fun, rek bych idealni
nebo 325
+ video ukazka
malej obsah, docela velkej vykon, pro fun, rek bych idealni
nebo 325

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
jj hobnda je fun car n aježdení do páce, ale ne plnohodnotné fun car.. s tím souhlasím..Eiffel píše:a honda je taky sraška, to je jak šicí strojIdaho píše:porsche je sračka..
jak říkám, pokud bych šel po čistokrevném fun - tunning car tak bych nehleděl na obsah...
vrazit do toho čistě do tuningu zatím nevím ale pokud to bude nutné z hlediska kvality a uvedení do perfekt stavu tak klidně i těch pul mega ...realně bych to viděl zatím na 300 litrů....a jak říkám je to na fun takže obsah neřeším pojistku taky nee a spotřebu vubec
...v uvodu mám jen ty auta co mě napadli a o kterých sem si něco četl.proto se nebráním ani jiné značce...jinak má představa je koupit auto se slušnou kastlí a třeba motor ko, udělat go karoserie, podvozku brzd příp zlepšení těchto položek hned místo renovovace...no a u motoru to samé

hmm tak to je jiná, já se pohybuju ve stavbě starejch škopku
al ena druhou starnu za 300tis vraženejch do "starýho škopku" natrhneš prdel i autům v ceně kolem mega...
je to o přístupu.. poku djsi fanda plast tuningu - jdi do golfa apodobně, pokud ale cheš výkonné fun auto jdi do staršího modelu co byl ve své době ryze sportovní auto ( neřkuli přímo supersport - na svojí dobu ) a to si dejh do kupy - budeš mít velkej potenciál v základu a velkou možnost postupu..
osobně bych s takovýhlem apenezma šel do supry MkIII swap na 2jz, velkej singl, dobrej podvozek.. bratru 200-250tis ( bez práce ) a máš nářezovku

je to o přístupu.. poku djsi fanda plast tuningu - jdi do golfa apodobně, pokud ale cheš výkonné fun auto jdi do staršího modelu co byl ve své době ryze sportovní auto ( neřkuli přímo supersport - na svojí dobu ) a to si dejh do kupy - budeš mít velkej potenciál v základu a velkou možnost postupu..
osobně bych s takovýhlem apenezma šel do supry MkIII swap na 2jz, velkej singl, dobrej podvozek.. bratru 200-250tis ( bez práce ) a máš nářezovku

víš čekám kdy tu někdo napíše..za ty prachy si kup něco novějšího třeba m3 atak ale to není to co chci...chci jak píšeš starého škopkaIdaho píše:hmm tak to je jiná, já se pohybuju ve stavbě starejch škopkual ena druhou starnu za 300tis vraženejch do "starýho škopku" natrhneš prdel i autům v ceně kolem mega...

chico - za chvíli si přečti sz.. neco ti pošlu , tady by byl jen další flame 

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
čeče Idaho nebuď labuť a hoď to sem ať máme co kritizovatIdaho píše:chico - za chvíli si přečti sz.. neco ti pošlu , tady by byl jen další flame

moje názory znáte
-* ti kdo čtou TF, a blbý hlody od lidí co sem zajdou a jen blbě kecaj mne nezajímaj avěřím že čika taky ne 

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty vole to byl jen ftip netušil sem že to vemeš takhleIdaho píše:moje názory znáte-* ti kdo čtou TF, a blbý hlody od lidí co sem zajdou a jen blbě kecaj mne nezajímaj avěřím že čika taky ne