neni dulezite se o vecech bavit ..ale poucit se z chyb ^^kujon píše:kefir: Já bych si tam zase nedal NOD, ale to už sme se tušim bavili minule
Ochrana Woken??
Moderátor: Rudi
Re: Ochrana Woken??
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Takhle - NOD s nejnovější databází virů ten trojan prostě nenašel, avast! ano. To je pro mě nejdůležitější, tabulky pořadí nejůšpěšnějších antivirů jsou sice hezký, ale když to v praxi udělá tohle, tak mi to nesmí domů. Nicméně používej si co chceš, já ti ho necpuKEFIR píše:neni dulezite se o vecech bavit ..ale poucit se z chyb ^^kujon píše:kefir: Já bych si tam zase nedal NOD, ale to už sme se tušim bavili minule

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

Ja take ne ...
Kazdopadne ve firme kde ty budes delas spravce bych pracovat nechtel
Pokud mi NOD zjisti 19 z 20 a nebo mi zjisti AVAST 12 z 20 viru je to urcita statistika.
A ja sahnu po Nodu.Bude li to naopak sahnu po Avastu.
Poukazovat na jeden pripad je demagoie ... musis uvazovat v sirsim meritku.
Na Antiviru je nejcenejsi vlastnost ta jak rychle se dokaze vytvorit zaplatu na dany problem.Sou zde antiviry kterym to trva i tri dny.Sou antiviry kterym to trva dve minuty .
To jak rychle dokaze reagovat na problem dela z antiviru bud jednicku nebo nulu.
Tot vse co tim chtel rici

Kazdopadne ve firme kde ty budes delas spravce bych pracovat nechtel

Pokud mi NOD zjisti 19 z 20 a nebo mi zjisti AVAST 12 z 20 viru je to urcita statistika.
A ja sahnu po Nodu.Bude li to naopak sahnu po Avastu.
Poukazovat na jeden pripad je demagoie ... musis uvazovat v sirsim meritku.
Na Antiviru je nejcenejsi vlastnost ta jak rychle se dokaze vytvorit zaplatu na dany problem.Sou zde antiviry kterym to trva i tri dny.Sou antiviry kterym to trva dve minuty .
To jak rychle dokaze reagovat na problem dela z antiviru bud jednicku nebo nulu.
Tot vse co tim chtel rici
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, ale k čemu je mi antivir kterej mě neochrání? Ať si každej používá co chce, ale já mam velice dobrou zkušenost s tím a velice špatnou zkušenost s tím druhým
Jestli někdo dělal nějakou statistiku je mi vcelku šumák a jen opakuji - mam osobní zkušenost
Vezměme to z druhé strany - měl by si stejnou zkušenost jako já, který antivir by si zvolil? Pakliže pořád trváš na NODu, tak už to dle mého názoru spíše hraničí s nerozumem 

Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

Nikoliv snazim se ti nastinit merito veci.
A tim je nenalepkovat veci. (dobre ci spatne)
Ze ja mam s avastem spatne skusenosti nic IMHO neresi muj nazor je zcela nepodstatny.Podstatne je trochu se nad tim zamyslet a toho sem snad dosahl.
Statistiky periodicky zverejnuje treba virusbuletin.
A tim je nenalepkovat veci. (dobre ci spatne)
Ze ja mam s avastem spatne skusenosti nic IMHO neresi muj nazor je zcela nepodstatny.Podstatne je trochu se nad tim zamyslet a toho sem snad dosahl.
Statistiky periodicky zverejnuje treba virusbuletin.
neznas kamose googla ?Alfoun píše:Mohl bych videt nekde nakou tu statistiku??
http://www.zive.cz/h/Viryabezpecnost/AR.asp?ARI=116675