Jen do nich,musíš tvrdě jinak se ničeho nedovoláš,jsou to hrozný ku*vy!zvooky píše:tyyyyy vole fotka u telecomu ted tam jdu omlatit jim modem o hlavu idiotům
sorry za OT

Jen do nich,musíš tvrdě jinak se ničeho nedovoláš,jsou to hrozný ku*vy!zvooky píše:tyyyyy vole fotka u telecomu ted tam jdu omlatit jim modem o hlavu idiotům
sorry za OT
jáá,to ne to bych nikdy neudělal!!Sádra píše:Esklada: vracis mi to aspon za ty svetylka?![]()
![]()
Sádra píše:Legendy miluju....bohuzel majitele neznam....jinak uz by me mel doma
![]()
V CBRku?To je motorka ne?Nebylo to spíš CRXko?wrenklin píše:bojim bojim jinak hondice sou dobry dracice v cbrku tudle me kamos vezl a ja semalem priposral jinak auta honda ja moc neto hold sem se zamiloval , nevim jak u novejch ale u tech starsich modelu je moc vykonu a mmmalo bespeci
Já už ani neumím číst...podělanej koks...ARV6 píše:Ne dyt pise ze motorky jako ze fajn a auta ze moc nee
Ikdyž džapanýs pawr sekce by se nám to snažila vyvrátit,ale u CRXa je fakt největší problém že když to někam pošleš tak máš motor na klíně!Mikael píše:Jj...maly Hondy...CRX je rychla,ale uz sem videl jednu roztrelenou.A takhle by se snad nerozpadl ani Trabant.Fuj.Hnusnej pohled.
Mě stačilo 240km/h na Firebladeu a klepaly se mi nohy ještě půl hodiny...wrenklin píše:sem myslel cbr 900 fblade a vzivote us neci sebevrazda sem radsi ani neotviral oci prej neco kolem 280 fuj sem sty masi malem ani neslezl jaky sem mel krece
![]()
![]()