Tuning Cup 2006
Moderátor: T-O-M
Tuning Cup 2006
Chci se zeptat jestli se někdo hlásí do BMW Scene, je to můj subjektivní pocit, nebo ve všech ostatních kategoriích je narváno jen v této ne? Chápu, že Škodovek a Véček je dost, ale co ty Hondy, Francouzové...
Re: Tuning Cup 2006
Jj, já jsem pro báwo only music and motor tuning. Jinak drobnejm stylingovejm úpravám se nebránim...
Hale lidi i kdyz vim ze nemam zadny extrem tak v pribrami sem mohl bejt nejhur treti kdybych se prihlasil.Myslite ze ma cenu se jeste prihlasovat nebo pred mimoni tahle kategorie naroste hodne?
Wrangler YJ + BMW M3 E92 + BMW E34 525i + BMW E30 340V8 M3look
no myslim ze bys byl 1 protoze ty zrudy co sem videl z fotek bychbohhy píše:Hale lidi i kdyz vim ze nemam zadny extrem tak v pribrami sem mohl bejt nejhur treti kdybych se prihlasil.Myslite ze ma cenu se jeste prihlasovat nebo pred mimoni tahle kategorie naroste hodne?

Diesel power 

No tak nevim, myslel sem nekoho jinyho nez jsem ja nebo kamos kteri tak nejak s tema nasema baworama zijem a rikame si furt dokola ze sou to ty nejhezci co u nas jsou
Proste jenom sem chtel vedet zda je to jen muj pocit ze tam neni (zatim)moc velka konkurence 

JJ a jinak nejak sem prehlednul tu e30 ve stylingu a to je docela konkurence pokud se prihlasi.Ale jinak abych byl v obraze, zda sem si to dobre precetl.Pocita se do toho i pokud tam mam komplet podvozek, brzdy, kola, lehka zastavba v kufru a takovy veci?
Stáhni si pravidla TC 2006, ty info v nich jsou důležitý.
Jinak jsou speciální kategorie Best interior, colour, creative, audio...
V hlavní kategorii se hodnotí lak, karoserie, interiér, motorový a zavazadlový prostor, podvozek a představení vozu takže nějaký podstavce, zrcadla a pěkná holka na kapotě a hned naženeš body

Jinak jsou speciální kategorie Best interior, colour, creative, audio...
V hlavní kategorii se hodnotí lak, karoserie, interiér, motorový a zavazadlový prostor, podvozek a představení vozu takže nějaký podstavce, zrcadla a pěkná holka na kapotě a hned naženeš body