me je to uplne jedno, ale jen nechapu proc se budes rozhodovat (jestli) podle toho, co se libi ostatnim....
jinak kdyz uz neco, tak nejlepe neco originalniho
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Danecek píše:me je to uplne jedno, ale jen nechapu proc se budes rozhodovat (jestli) podle toho, co se libi ostatnim....
jinak kdyz uz neco, tak nejlepe neco originalniho
a proč se tady hlasuje o kolech, nárazníkach, světlech.....? V mojem případě je to proto, protože se mi líbí všechny a chci vědět i cizí názor na věc. Chci taky aby se to líbilo
sohlas s bordelem, chce to buď něco origo, a za druhý, aby to ladilo tak vymyslet i předek a boky ve stejným stylu, takže těžko z toho něco vybrat když nevím co chceš dělat se zbytkem, ale líbí se mně ta poslední varianta, vlastně všechny jsou dobrý
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
vsechny sou dobry, to je pravda..... osobne bych volil 5tou variantu, ale ta druha taky neni spatna, jednoduchy..... a aspon benga nebudou tak remcat.... neni to tak agresivni.
Koukám že zatím vede trojka... A to mě těší protože abych měl tu tak stačí trocha plechu a kitu ... Takový decentní, policajti nemůžou říct nic a nedá to práci
mám takovej pocit že 5. a 6. jsou ty stejný auta, buď je to 5 VT, nebo je to udělaný, ale na 90% je to jedno a to samý auto
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ta pětka je VT, koukejte jak to tam je kolem toho světla levýho zašmudlaný
no právě že je to VT neznamená že to půjde viď, kde třeba seženeš takový světla? někdo tady psal z 205, pak ale budeš muset upravit i blatníky, spasovat to aby to vypadalo pěkně, nevím nevím, o nějakým řezáním původních světel ani nemluvě