Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

JirkaŠ píše:
JirkaŠ píše:
Ritchma píše:
No proč ne, ale nevim kde vymysleli těch 1550ccm to je divný podle mě
Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.
Tak už jsem to v Polsku zjistil.Tu hranici zvolili tak,aby Hondy 1,6i nejezdily s mezi těmi slabšími auty.To je přesná definice od šéfa pořadatelů.
Jinak chystám výlet na letošní první závod ve Waršavě.
To je pěkně trapný :lol: Já mam mam dojem 1587 :roll:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

martin píše:
martin píše:
dark píše:Jojo, byl jsem fotit na Drakovi, hod po mne startovni cislo, vyhrabu ti fotku z trati :) fotil jsem doufam ze kazdyho

[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledky :) urcite to bylo strasny, na predku jsem si nechal mekky slicky kvuli sprintum, ale na zadku byly tvrdy Yokohamy, takze jsem v prvnich dvou zatackach musel jet jako snek, abych zase neletel dverma bokem jako na podzim :(
já už ani sprinty nejel, radši jsem si piloval stopu na kopci, jel jsem civil gumy a spolujezdce, čas byl prej 1:26.xx
Jsem zvědavej na výsledky, mněli by dnes svítit na stránkách renocaru.
Blbost, můj čas je 1:29,281

http://www.renocar.com/download.php?FNA ... 8.4.06.pdf

1,28.016 ...... byla to moje premiera .... jel jsem vrch poprve ... a bohuzel jsem jel jeste na zimnich pneumatikach :oops: .... ale jsem spokojen s 9tym mistem :D
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

dark píše:Jojo, byl jsem fotit na Drakovi, hod po mne startovni cislo, vyhrabu ti fotku z trati :) fotil jsem doufam ze kazdyho

[EDIT] Jo, prvni cas jsem vedel, ale zajimal mne ten muj, proto jsem chtel videt vysledky :) urcite to bylo strasny, na predku jsem si nechal mekky slicky kvuli sprintum, ale na zadku byly tvrdy Yokohamy, takze jsem v prvnich dvou zatackach musel jet jako snek, abych zase neletel dverma bokem jako na podzim :(
predjezdec, bile EVO 5... cislo 141 8)
Pozvu na oběd každého, kdo rozkope Paroubkovi neúmyslně vejce

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

JirkaŠ píše:
JirkaŠ píše:
Ritchma píše:
No proč ne, ale nevim kde vymysleli těch 1550ccm to je divný podle mě
Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.
Tak už jsem to v Polsku zjistil.Tu hranici zvolili tak,aby Hondy 1,6i nejezdily s mezi těmi slabšími auty.To je přesná definice od šéfa pořadatelů.
To je ale jednoznačná diskriminace,jak úsměvné,ještěže nejsme v Polsku :D
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

martin píše:Saxo opět nezklamalo a dalo si k obědu CL65 AMG, 350Z, M3 i 911. Good girl :P :lol:
Martine, ty ostudo, me za stadionem (na zacatku toho dlouhyho kopce, asi 1/3 trate pred cilem) bouchlo turbo, dojel jsem na blikackach, ve trech tisicich otackach... a mam lepsi cas nez ty? :lol: :D :D :D

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

MarAt píše:
JirkaŠ píše:
JirkaŠ píše: Já taky nevím proč udělali hranici objemu zrovna 1550,ale můžu se na to zeptat.U nás by ta hranice mohla být samozřejmě jiná,mě se spíš líbí ten systém rozdělování.

proc ? ceera si prece skvele radi i v kategorii do 2000 ccm
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

dark
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dark »

KFJ píše:
Najdes to na http://www.dark-cz.com/kfj.zip, jsou to jen 3 fotky, priste se polepsim :D
Radeji bejt druhej, nez mrtvej.
Honda Civic Vtec na kopce - ST

HTTP://WWW.ALIENPOWER.CZ
HTTP://WWW.DARK-CZ.COM

Tom_
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Výsledky sprintů z Renocaru jaro 2006

Příspěvek od Tom_ »

honza 2.0 16v píše:pokud si koukal na ten link z motor excelu tak tam bylo tusim neco kolem 30klacku (coz mi prijde mozna trochu moc..) a v cene mas vacku, hlavu a chip.... a vykon tech 100koni..s filtrem a udelanym potrubim mozna trochu vic....

o cene bych ani nespekuloval..vetsinou je uroven cen u profi upravcu na cca stejny urovni....

me kompletni uprava s pouzitim upravenych seriovych dilu + dalsiho materialu (naplne, tesneni ....) vysla na nejakych 45kkc a to tam je hlava (vc ventilu a sedel..), vacky, uprava bloku ktera je u itala celkem specificka, ojnic , pistu, klikovky a setrvaku , cena je vcetne prace , na kterou byla slevicka:) a bez elektroniky...
a jak si spokojeny? pokud uz to mas doma,cetl sem na DTC foru ze to mas jeste v servisu kvuli jinymu autu.Delal ti to kdo?Mozna kdybych na presrok neco nasetril tak bych taky takhle nejak chtel zvysit vykon.Takze bych to asi taky dal nekomu kdo umi a vi kam sahnout.
Audi Coupe Quattro

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MarAt »

tomoking píše:
MarAt píše:
JirkaŠ píše: Tak už jsem to v Polsku zjistil.Tu hranici zvolili tak,aby Hondy 1,6i nejezdily s mezi těmi slabšími auty.To je přesná definice od šéfa pořadatelů.

proc ? ceera si prece skvele radi i v kategorii do 2000 ccm
:D
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

suskyin

Příspěvek od suskyin »

dark píše: Nemate nekdo cas z vrchu ? Ty me zajimaj daleko vic, nez priblbly sprinty.. staaart jedna dva tri(nekdo ctyri) cil a hotovo.
nekdo i pet :D
323 GTX BG

Srnec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Srnec »

[quote="honza 2.0 16v"]pokud si koukal na ten link z motor excelu tak tam bylo tusim neco kolem 30klacku (coz mi prijde mozna trochu moc..)
Tak to si necham projit hlavou protoze ja mam ten motor jakyzy zrzavy a tak se mi do nej nechteji vrazet penizky jedine ze bych k tomu sehnal nove bloky coz je komplet novy motor ale ozivit to potrebuje jako sul 8) 8)
Espana Senorita 1.6i

martin

Příspěvek od martin »

KFJ píše:
martin píše:Saxo opět nezklamalo a dalo si k obědu CL65 AMG, 350Z, M3 i 911. Good girl :P :lol:
Martine, ty ostudo, me za stadionem (na zacatku toho dlouhyho kopce, asi 1/3 trate pred cilem) bouchlo turbo, dojel jsem na blikackach, ve trech tisicich otackach... a mam lepsi cas nez ty? :lol: :D :D :D
Já se nemám za co stydět, ždímal jsem z tohodle setupu maximum, měl jsem +60kg spolujezdce, seriový pneu a jel sem seriovou ECU takže cca 125ps. 4x jízda, 4x čas v 0,5 sekundě spek

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

dark píše:
KFJ píše:
Najdes to na http://www.dark-cz.com/kfj.zip, jsou to jen 3 fotky, priste se polepsim :D
pekny, diiiiky 8)

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

martin píše:
KFJ píše:
Já se nemám za co stydět, ždímal jsem z tohodle setupu maximum, měl jsem +60kg spolujezdce, seriový pneu a jel sem seriovou ECU takže cca 125ps. 4x jízda, 4x čas v 0,5 sekundě spek
to je slusny 4 casy v 0.5 sec., ale kdyz u tebe je to easy, stat na podlaze a jenom kroutit :D :D :D

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

KFJ píše:
martin píše:
KFJ píše: Martine, ty ostudo, me za stadionem (na zacatku toho dlouhyho kopce, asi 1/3 trate pred cilem) bouchlo turbo, dojel jsem na blikackach, ve trech tisicich otackach... a mam lepsi cas nez ty? :lol: :D :D :D
to je slusny 4 casy v 0.5 sec., ale kdyz u tebe je to easy, stat na podlaze a jenom kroutit :D :D :D
Taky si asi pořídím takové auto u kterého nebudu muset řešit jestli mohu dát podlahu nebo ne, jestli to kola dostanou na zem nebo ne, jestli z té rychlosti taky ještě zabrzdím nebo ne :D Zatím mi to takhle jde jen s manželky Fiestou :lol:
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

leon4x4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od leon4x4 »

A to se jelo na 450metrů ? Nebo proč maj všichni tak strašný časy ?

SL65AMG a 12,672 ???

SL600 umí kolem 12,000 takže při 55m/s (zhruba 200km/h) a vzhledem k tomu, že 65AMG musí jet kurva rychleji než SL600, musela to bejt fakt doooooost dlouhá dráha :lol:
Tvorba elektroinstalací závodních vozů
Instalace programovatelných ECU
Ladění sériových ECU Mistubishi Lancer EVO a Subaru Imprezza WRX a STi
http://www.advracing.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://shop.ecumaster.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

Lander
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lander »

KFJ píše:
Ahoj Roberte
Dneska SF poslal aktuální startovku na Násedlovice a sleduji, že jsi příhlášený. Budeš startovat? A jaké další závody pojedeš :-))) Stane se z tebe pravidelný účastní závodů do vrchu? Zbraň na to máš aby jsi útočil na čelní umístění ve své kategorii.

Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi

Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ivan píše:
Zemi píše:Zajima Vas vubec cas? :roll: Ja bych se teda propadl ostudou kdyby mi namerily takovy sracky...
Zemi, Ty píšeš o tom, že naše časy jsou sračky. Opravdu nevím, jak tohle můžeš napsat, když jsi tam nebyl a nejel. Nejsou všude stejné podmínky (povrch tratě, úhel sklonu, teplota, délka, časomíra, vlhkost, nadmořská výška) :nono:
Vis jak to myslim... :wink: Je mi jasny ze kdybych tam byl ja tak jsem pres 15s tez... :D A to si pis ze bych tady nadaval. :lol: :wink:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Sraci. :lol: :lol: :lol:

tel. 608 372 848

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

dark píše:Ja ti dam motor z integry, Zemi !!!! :nono:

B16A1 ! nejsem zadnej podvodnik.
Tak to fakt sorry... Opravdu jsem to jen zaslechl... Zrejme nejakej zavistivec...

tel. 608 372 848

Tipo

Příspěvek od Tipo »

Maco píše:Neviem,kde je chyba v CZ,ale u nas na Slovensku startuje uz druhy rocnik Sprinterskej ligy.Su dane pravidla,kategorie,a vsetci vopred vedia ako sa maju pripravit.
Nieco podobne funguje v Polsku,v Madarsku a uz aj u nas na Slovensku.
Ze by v CZ nebolo cloveka,co by sa na nieco podobne podujal,sa my nechce verit.
PS-Ak by niekto,isiel do toho,rad sa podelim o nase skusenosti
Jakej je u vás v té lize koeficient na turba,jestli vůbec je?

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Lander píše:
KFJ píše:
Ahoj Roberte
Dneska SF poslal aktuální startovku na Násedlovice a sleduji, že jsi příhlášený. Budeš startovat? A jaké další závody pojedeš :-))) Stane se z tebe pravidelný účastní závodů do vrchu? Zbraň na to máš aby jsi útočil na čelní umístění ve své kategorii.

Lander
Jo, Nasedlovice si dam, budu se snazit startovat vsude, podle casu jak budu stihat... jsou to vykendy, takze casove nic moc :D

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

KFJ píše:
Lander píše:
KFJ píše: Martine, ty ostudo, me za stadionem (na zacatku toho dlouhyho kopce, asi 1/3 trate pred cilem) bouchlo turbo, dojel jsem na blikackach, ve trech tisicich otackach... a mam lepsi cas nez ty? :lol: :D :D :D
Ahoj Roberte

Lander
Jo, Nasedlovice si dam, budu se snazit startovat vsude, podle casu jak budu stihat... jsou to vykendy, takze casove nic moc :D
Y ti jeden vykende. :smich2:

tel. 608 372 848

Maco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maco »

Tipo píše:
Maco píše:Neviem,kde je chyba v CZ,ale u nas na Slovensku startuje uz druhy rocnik Sprinterskej ligy.Su dane pravidla,kategorie,a vsetci vopred vedia ako sa maju pripravit.
Jasne ze je koeficient na turbo x1,7

honza 2.0 16v
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od honza 2.0 16v »

Tom_ píše:......

no spokojenej - uvidíme až to pojede - teoreticky s estíhá 1 mimon ale bláznit se nebude :lol:

dělal to http://www.albrechtmotorsport.cz což bylo jak na DTC tak i někde tady uvedeno....

Tipo

Příspěvek od Tipo »

Maco píše:
Tipo píše:
Jasne ze je koeficient na turbo x1,7
Tak to je opravdu důkaz že mi v tom máme velkej bordel!!!!!!!
Dát v Brně koeficient 1,2,tak to nemuseli dávat žádnej.Tobě se moc omlouvám,protože jsem si myslel že po podzimu v tom máte prsty vy(SK) :oops:

karco

Příspěvek od karco »

no troska som cakal lepsi cas :( 1.36.474 skoda ze sa nejadi tam castejsie

inak na drag sa mi zdali tie casy o sec horsie ako bolo spominane

KFJ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KFJ »

Zemi píše:
KFJ píše:
Lander píše: Ahoj Roberte

Lander
mati ma psa jmenem Candy, takze ja si to muzu oduvodnit :?: vy- + pes je vykendy ne? :lol: :smich2:

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

KFJ píše:
Zemi píše:
KFJ píše: Jo, Nasedlovice si dam, budu se snazit startovat vsude, podle casu jak budu stihat... jsou to vykendy, takze casove nic moc :D
mati ma psa jmenem Candy, takze ja si to muzu oduvodnit :?: vy- + pes je vykendy ne? :lol: :smich2:
Ale jo vykecal ses z toho celkem obstojne pane sefredaktore. :lol:

tel. 608 372 848

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“