Tak kdo bude chtit,pisnete sem.Diky.
A budete tam taky pane ARV6 ???ARV6 píše:No kua to tady musi nekdo zmoderovat
Nene...BMW nema hydrostely a tudiz je lehci a proto mi ujede....V12 píše:A pak dame zavody nocnim velkomestem smer Pocerny a Stara Role....
sice nema hydroslely....ale zase ma dva valce navic...tak ti nevim, nevim....Mikael píše:Nene...BMW nema hydrostely a tudiz je lehci a proto mi ujede....V12 píše:A pak dame zavody nocnim velkomestem smer Pocerny a Stara Role....![]()
![]()
Takze mi ujede tuplem.V12 píše:sice nema hydroslely....ale zase ma dva valce navic...tak ti nevim, nevim....Mikael píše:Nene...BMW nema hydrostely a tudiz je lehci a proto mi ujede....V12 píše:A pak dame zavody nocnim velkomestem smer Pocerny a Stara Role....![]()
![]()
ARV6 píše:To bude dobry, jsem zvedav jestli z tech motoru zbydou naky nahradni dily jako kdyz lepim modylky
Se celkem tesim na alfe uz nemam co delat, skoro teda
Tak doufam,ze se taky ukazes.zvooky píše:No ty kravo.....to vidim na brutalni akci
Dneska jsem si dovezl karton tabáku z Egypta,pročistil jsem jí a za chvíli jdu na zkušební odpal...Mikael píše:Weekend,vodnici s sebou kamo.
Zahulime,uvidime.
Ne řekl bych,ty se ukážeš!zvooky píše:Uvidim jak se bude vikend vyvijet ale rekl bych že se ukažu
V12 píše:a nezapomente si vzit navleky.....
No jasně,musíme přece mít někoho kdo zkontroluje jestli jsme dobře uklidili!Eskláda píše:mužu se taky přijít podívat když jsem teď ten pan zlej