Určitě jo, vim že v Carautu jezdili v tý hře s Golfem V GTi a pak to jezdili v reálu a porovnávali s hrou a ta hra byla Gran Turismo 4waci píše:Nevíte jestli je nějaká hra na PC, ve které by se dala jezdit severní smyčka Nurnburgringu?
NordSchleife ve hře?
Moderátor: Rudi
Re: NordSchleife ve hře?
waci píše:Jo díky. A nějaká hra na PC?Laconi píše:Určitě jo, vim že v Carautu jezdili v tý hře s Golfem V GTi a pak to jezdili v reálu a porovnávali s hrou a ta hra byla Gran Turismo 4waci píše:Nevíte jestli je nějaká hra na PC, ve které by se dala jezdit severní smyčka Nurnburgringu?![]()
Laconi píše:waci píše:Jo díky. A nějaká hra na PC?Laconi píše: Určitě jo, vim že v Carautu jezdili v tý hře s Golfem V GTi a pak to jezdili v reálu a porovnávali s hrou a ta hra byla Gran Turismo 4![]()
to sem si neuvědomil
when I grow up, I want to be a racing driver
A čím to ovládaš? Ak si to ovládal klávesnicou, tak to je fakt neovladatelné. Ovládať sa to dá myšou a najlepšie volantom. Ono zatáčať pri plnom plyne alebo brzdení na saxe možno ide ale na superšportoch veľmi nie. Alebo máš tacho v mílach:-)
Ja som s tým simulátorom veľmi spokojný. Tie hry ala FF kde ideš v šmyku alebo s plným plynom cez zákrutu 200km/h sú smiešne, tu sa auto správa 100x realistickejšie. Dokonca nová verzia má okrem iného aj analógovú spojku. Mne hlavne išlo o to naučiť sa tú trať, keďže cez leto si tam idem znovu zajazdiť.
Ja som s tým simulátorom veľmi spokojný. Tie hry ala FF kde ideš v šmyku alebo s plným plynom cez zákrutu 200km/h sú smiešne, tu sa auto správa 100x realistickejšie. Dokonca nová verzia má okrem iného aj analógovú spojku. Mne hlavne išlo o to naučiť sa tú trať, keďže cez leto si tam idem znovu zajazdiť.
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
Neviem čo je LFS ale táto hra je simulátor áut na závodných okruhov. Žiadne body, preteky atď, len sám na okruhu a merá sa čas na kolo. Dajú sa k tejto hre stiahnuť 10tky áut a okruhov.
Opel Calibra 2.5 V6
www.ppf.borec.cz
www.ppf.borec.cz
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
PetoV6 : LFS = Live For Speed... http://www.liveforspeed.cz/
RIP Richard Burns