Tebe ve spodním prádle...resp. v těch nohavičkovejch kalhotkách...nell3 píše:foto ceho?Eskláda píše:nějaké foto??

Tebe ve spodním prádle...resp. v těch nohavičkovejch kalhotkách...nell3 píše:foto ceho?Eskláda píše:nějaké foto??
hattori_hanzo píše:Tebe ve spodním prádle...resp. v těch nohavičkovejch kalhotkách...nell3 píše:foto ceho?Eskláda píše:nějaké foto??
kdepak. neni co ukazovat. musite zapojit fantazii:-)hattori_hanzo píše:Nic nebude?nell3 píše:nic:-D
nell3 píše:esklada: tak si zkus ty tanga nosit a hned zmenis nazor na ne. ja z nich mela zanet ledvin. ted uz mi nesmi do supliku. radeji nohavickovy.
nevim proc jsou vsichni tak ujety na ty nephodlny tanga.jaryn72 píše:nell3 píše:esklada: tak si zkus ty tanga nosit a hned zmenis nazor na ne. ja z nich mela zanet ledvin. ted uz mi nesmi do supliku. radeji nohavickovy.
Moje rec.A to je nenosim.
Pac je malokterej z nich nosinell3 píše:
nevim proc jsou vsichni tak ujety na ty nephodlny tanga.nosila jsem je a ted na ne kaslu
vis jenze tanga i kdyz to zni smesne jsou nebezpecny. ne tim ze jsou zarizly v zadku ale tim ze jsou napresly. stejne tak jsou nebezpecny tesny kalohoty.tweetyna píše:no já je nosim a mě přijdou v poho, nijan nepohodlný...asi jde o zvyk
no me se zase zda ze to dela skaredejsi zadekFabos píše:tO tweetyna: no já když se dostanu k tangám, tak ta slečna se mi musí líbit, takže stou ošklivostí to neni můj případ. Já radši ty tanga sundavám, zatim jsem žádný přes hlavu nedával![]()
A pro ostatní co máme na tangách? je hezký, že zakrejvaj nezakrejvaj, nechávaj hrát fantazii a přitom trošku napoví...... jinak mi přijde, že tanga dělaj hezčí zadek.
stale čekámeFabos píše:čekámezvooky píše:Sádra píše:no tak to asi moc neposlouzim....![]()
co damy? bude nektera odvaznejsi?ty jsi ale srab
![]()
nell3 píše:no me se zase zda ze to dela skaredejsi zadekFabos píše:tO tweetyna: no já když se dostanu k tangám, tak ta slečna se mi musí líbit, takže stou ošklivostí to neni můj případ. Já radši ty tanga sundavám, zatim jsem žádný přes hlavu nedával![]()
A pro ostatní co máme na tangách? je hezký, že zakrejvaj nezakrejvaj, nechávaj hrát fantazii a přitom trošku napoví...... jinak mi přijde, že tanga dělaj hezčí zadek.
mno tak takhle odvážnájsem většinou celé léto.....ale ví to jen pár vybraných jedincůSádra píše:no tak to asi moc neposlouzim....![]()
co damy? bude nektera odvaznejsi?