Policejni mesto
Policejni mesto
Za posledni tyden jsem dostal 1000+500 pokuty
a dnes vezu kluky v noci domu a okamzite zase majacky - 400kc
za projeti stopky..jsem z toho vseho tak znechuceny, ze uvazuji nad prodejem auta
Tohle prece uz neni normalni
Za cely zivot sem nedostal jedinou pokutu a co sem ve Zline, je to uz 6.
Nerikam, ze si za nektere nemuzu sam, ale kdyz v noci pribrzdim na 5km/h na krizovatce, kouknu, nikde siroko daleko neni auto, jedu dal a hned sou u me svestky a davaji mi litr za projeti stopky, to me hlava uz nebere
za projeti stopky..jsem z toho vseho tak znechuceny, ze uvazuji nad prodejem auta
Nerikam, ze si za nektere nemuzu sam, ale kdyz v noci pribrzdim na 5km/h na krizovatce, kouknu, nikde siroko daleko neni auto, jedu dal a hned sou u me svestky a davaji mi litr za projeti stopky, to me hlava uz nebere
Pravidelný sponzor zlínské policie
bmw e30 325i m-technik II coupe
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Re: Policejni mesto
duska píše:Za posledni tyden jsem dostal 1000+500 pokuty
Stopka znamena,ze mas zastavit.Ne pribrzdit.Policajti za to nemuzou.Nadavej sobe.

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
je to primo tato krizovatka:RifleMan píše:No tak to je dobrá smůla. Ale kvůli tomu bych auto neprodávalA kde to bylo?
http://www.mapy.cz/?st=search&fr=fakult ... omp=ophoto
a k tomu prodeji..nemam dobry pocit z jizdy, kdyz musim ustavicne koukat jestli sem neprekrocil 50 a delal vse tak, jako kdyz jsem delal zaverecky v autoskole pred x lety. Vim, ze by to tak melo byt, ale..Prirovnal bych to ke skole: kdysi na zakladce sme meli prisnou pani ucitelku, ta mela ve zvyku kdykoliv v prubehu hodiny prerusit svuj monotoni, nudny vyklad a nekoho vyvolat, at ji zodpovi na jeji otazku. Nekdo v tom nevidi problem, ale pro nekoho je neprijemne byt 45 minut vkuse soustredeny na jednu vec a nemoct si aspon na okamzik nekolika sekund odskocit myslenkami, ktere by se tykaly te krasne divky, co sedi v prvni lavici. Snad me aspon trosku pochopis jak jsem to myslel.
Nehlede na to, ze jsem vybral temer cely kontokorent, dal vsechny penize do auta aby bylo 100%ni, setrim jak muzu a za tyden dam chlupatym 2tisice..to proste nasere
predstav si, ze mas pul druhe v noci, velka krizovatka, semafory jsou vypnute, do kazdeho ze 4smeru vedou 4pruhy, uz dlouho predtim, nez dojedes ke stopce vidis, ze siroko daleko neni jedine auto..Pepezx píše:Já teda stopku dvojitou čaru a červenou dodržuju ... ale to je asi tak všechno
Opravdu jsi takova kapacita, ze dojedes na hranu, zastavis auto a pak se rozjedes? Asi je to tak, jak pises, v tom pripade opravdu smekam a vazne jsem si tu pokutu zaslouzil.
Kdybych to projel ve 30km/h, nereknu, ale ja zpomalil temer na krok. Pravda, to hlavni o co slo, jsem neudelal..
Fakt je i ten, ze ta stopka je velmi lehce prehlidnutelna, je schovana pod semafory a diky velikosti krizovatky a sirce pruhu je to opravdu velmi snadne..
diky za podporu, tak nejak se na to divam ja..Ritchma píše:Bych chtěl vidět kolik z nás opravdu úplně zastaví na stopce když je všude dobře vidět, přibrzdim ale většinou taky nezastavim úplně
hlavne uprostred noci, na naprosto prehledne krizovatce
Pravidelný sponzor zlínské policie
sou to kurvy, tady u nas je usek ze je vidis z dalky a muzes uhnout do jiny ulice takze vetsinou takhle jinak tady hlidaj porad buzeranti.
Diesel power 

- BATMAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je krizovatka "U Ria".
Tam v tom prujezdu do trhu stoji co chvila, ale neni se cemu divit.
Tam je tukanec porad.
Nekdy by me zajimalo jestli ty silene nocni taxikare nechcou videt nebo sou podplaceni, pac co delaji taxiky v nocnim Zline se jen tak nevidi...
Tam v tom prujezdu do trhu stoji co chvila, ale neni se cemu divit.
Tam je tukanec porad.
Nekdy by me zajimalo jestli ty silene nocni taxikare nechcou videt nebo sou podplaceni, pac co delaji taxiky v nocnim Zline se jen tak nevidi...
Renault Megane II GrandTout 1.5dTi
Výroba na CNC.
Výroba na CNC.
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Ritchma píše:no jo ale tak když je stopka na takovym místě že když jenom výrazně přibrzdíš že jedeš tak deset a vidíš že prostě nikde nic nejede a nikde v okolí ani nemaj kam se schovat policajti tak prostě jedu a nezastavim
Mozna ano,ale pak si nikdo nemuze stezovat,ze ho zastavil policajt a dal mu pokutu.Porad je to prestupek.A kazdy z nas s tim musi pocitat,pokud uplne nezastavis.Bohuzel

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Tak na téhle křižovatce sem stopku nikdy neviděl.
Ale v noci tě mohli nechat jet, to někteří by ani nepřibrzdili.

- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Nejvíc mě ve Zlíně štvou semafory. To, že jich je tam mrťos, to mi tak nevadí. Ale nevím, který prudký YNTELYGENT je tam seřizoval. Člověk může dodržovat předpisy, jak chce, ale při poctivé padesátce nemá šanci projet dva semafory za sebou (na zelenou, pochopitelně
). Není nic lepšího, než když vám tam 100 m před křižovatkou skáče žlutá. Některé jdou rychleji, některé pomaleji, prostě mazec. Rád bych věděl, kde soudruzi z magistrátu udělali chybu.

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
TUNING CLUB VSETÍN
Leonardo, Michelangelo, Donatello,..........................................PUNTO!!!
- RifleMan
- Kontaktovat uživatele:
Njn asi nevíš jak zlíňáci jezdí oni to stíhají pokud tam nejede náklaďákMosťa píše:Nejvíc mě ve Zlíně štvou semafory. To, že jich je tam mrťos, to mi tak nevadí. Ale nevím, který prudký YNTELYGENT je tam seřizoval. Člověk může dodržovat předpisy, jak chce, ale při poctivé padesátce nemá šanci projet dva semafory za sebou (na zelenou, pochopitelně). Není nic lepšího, než když vám tam 100 m před křižovatkou skáče žlutá. Některé jdou rychleji, některé pomaleji, prostě mazec. Rád bych věděl, kde soudruzi z magistrátu udělali chybu.

můžu potvrdit, že policajtů je tu v poslední době až nepříjemně moc
pří jízdě ve Zlíně a okolních obcích už nedělám nic jiného než že sleduju tachometr a auta, která stojí podél cesty (pro vaše info mají kromě označených aut i civilní - starý tmavě zelený pasat, stará světle modrá mazda 626, krátká modrá a zelená fabia a mě stavili díky tmavé laguně
včera jsem jel otravený domů, stačila chvilka nepozornosti a už mě stavěli za rychlost
k té křižovatce, je to místo, které si hlídají už několik roků, stávají tam právě jenom v noci a čekají na řidiče, kteří to neznají
taxikářema je škoda se zaobírat, ještě můžem být rádi, že tu nemáme ty letištní - v Praze mě s*ali úplně neskutečně

pří jízdě ve Zlíně a okolních obcích už nedělám nic jiného než že sleduju tachometr a auta, která stojí podél cesty (pro vaše info mají kromě označených aut i civilní - starý tmavě zelený pasat, stará světle modrá mazda 626, krátká modrá a zelená fabia a mě stavili díky tmavé laguně
včera jsem jel otravený domů, stačila chvilka nepozornosti a už mě stavěli za rychlost
k té křižovatce, je to místo, které si hlídají už několik roků, stávají tam právě jenom v noci a čekají na řidiče, kteří to neznají
taxikářema je škoda se zaobírat, ještě můžem být rádi, že tu nemáme ty letištní - v Praze mě s*ali úplně neskutečně
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
tyjo některé trasy mám fakt naučené, jak rychle jet abych tu zelenou stihlRifleMan píše:Njn asi nevíš jak zlíňáci jezdí oni to stíhají pokud tam nejede náklaďákMosťa píše:Nejvíc mě ve Zlíně štvou semafory. To, že jich je tam mrťos, to mi tak nevadí. Ale nevím, který prudký YNTELYGENT je tam seřizoval. Člověk může dodržovat předpisy, jak chce, ale při poctivé padesátce nemá šanci projet dva semafory za sebou (na zelenou, pochopitelně). Není nic lepšího, než když vám tam 100 m před křižovatkou skáče žlutá. Některé jdou rychleji, některé pomaleji, prostě mazec. Rád bych věděl, kde soudruzi z magistrátu udělali chybu.

ale teď to fakt nějací chytráci poštelovali, k tomu pár uzavřených pruhů, oprav a kolony ve městě úplně luxusní
TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- Mosťa
- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem ve středu v Malenovicích v Bohemce. Když jsem jel zpátky, měl jsem sto chutí zastavit, vzít auto na záda a dojít to pěšky. Pomalejší bych nebyl...RifleMan píše:To jo hlavně kolony v Malenovicích jsou nádherné.DrGis píše: tyjo některé trasy mám fakt naučené, jak rychle jet abych tu zelenou stihl![]()
ale teď to fakt nějací chytráci poštelovali, k tomu pár uzavřených pruhů, oprav a kolony ve městě úplně luxusní

www.walachmotors.com
TUNING CLUB VSETÍN
TUNING CLUB VSETÍN