Lucky píše:Mirek999: Pokud pojedu tak foťák 100% beru

Lucky píše:Mirek999: Pokud pojedu tak foťák 100% beru
tak doufam ze se tam potkameCharlitoCZ píše:už aby byly strahovajky, zatim jsou docela mrtvý
dneska ne ne, jinak ja tam vidim pokazdy nejaky auta vecer kdyz jedeme s bratrem od kamose ze servisu, jezdime tam tudy do motola. tak priste se zastavime(akorat nevim jestli patris do ty skupiny jak jezdi charlito malina home tuning myslim)schade.fan píše:Slavisimo:Nebyli jste náhodou dneska na mototechně někdy před osmou?My jsme se tam jeli mrknout ze strahova a dole stálo bravo.My jsme tam byli vínovou feli-stroboskopy,neon.Kdybyste tam tuhle felinu někdy viděli tak se stavte na pokec,jsme tam celkem často
prej chcípákemthomaswilliams píše:MHD nééé pojedu se svým chcípákem
no tak to vas tam vidime casto ale ono je to blby tam jen tak prijet kdyz nikoho neznas.schade.fan píše:Slavisimo:Přesně k těm patřím
jo to je přesně můj chcípák .... dneska jedu na technickou tak mi držte palceLucky píše:prej chcípákemthomaswilliams píše:MHD nééé pojedu se svým chcípákemjestli ta kára byla včera tvoje tak luxus tedy
Tak jsem se dočetl,že jsi prošelthomaswilliams píše:jo to je přesně můj chcípák .... dneska jedu na technickou tak mi držte palceLucky píše:prej chcípákemthomaswilliams píše:MHD nééé pojedu se svým chcípákemjestli ta kára byla včera tvoje tak luxus tedy