kujon píše:Pěkné to máš, Evi Jen mi prosimtě prozraď, kde má ta tvoje palubka budíky
zavařený vole, brand new tjůnink úprava
jsou uprostřed v tý kapličce nad výdechama klimatizace joudo slepá
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jinak auto jeste snizit bez pouziti tuzsich tlkumicu uz by nebylo dobrý a ono na jezdeni taky moc ne, uz ted je podvozek dost nizko, preci jenom po souctu snizeni na pruzinach a na kolech to je nakejch 6cm
toitoi píše:chválím, pěkně to leží, akorát ty kolečka by to chtělo o palec, dva větší co ten tahokov vpředu jak jsem ti kdysi dělal VT, je tam?
to souhlas, ale tyhle jsem viděla zatím snad jen na dvou autech tady v ČR...
to VT stále mám Jardo (moc se mi tehdy líbilo, ještě jednou díky!), ale tahokov tam není, neřezali jsme ho, možná bude úplně jiný nárazník...
kujon píše:Pěkné to máš, Evi Jen mi prosimtě prozraď, kde má ta tvoje palubka budíky?
Kujuuuuuuuuu přesně jak píše Jarda.. uprostřed v kapličce (ukazuje se digitálně rychlost, hodiny, stav nádrže) - všechno co ženská potřebuje
amogh píše:na co budiky?? zensky na ne stejne nekoukaj )))))
jinak auto jeste snizit bez pouziti tuzsich tlkumicu uz by nebylo dobrý a ono na jezdeni taky moc ne, uz ted je podvozek dost nizko, preci jenom po souctu snizeni na pruzinach a na kolech to je nakejch 6cm
tak pokud je to na normalni jezdeni,tak tech 6 cm je docela dost nizko,teda pokud tam uvas jsou v podobnem stavu jak unas
Naposledy upravil(a) SkejT dne 13 dub 2006 07:39, celkem upraveno 1 x.
toitoi píše:chválím, pěkně to leží, akorát ty kolečka by to chtělo o palec, dva větší co ten tahokov vpředu jak jsem ti kdysi dělal VT, je tam?
to souhlas, ale tyhle jsem viděla zatím snad jen na dvou autech tady v ČR...
to VT stále mám Jardo (moc se mi tehdy líbilo, ještě jednou díky!), ale tahokov tam není, neřezali jsme ho, možná bude úplně jiný nárazník...
kujon píše:Pěkné to máš, Evi Jen mi prosimtě prozraď, kde má ta tvoje palubka budíky?
Kujuuuuuuuuu přesně jak píše Jarda.. uprostřed v kapličce (ukazuje se digitálně rychlost, hodiny, stav nádrže) - všechno co ženská potřebuje
nemáš zač, no jinak celej nárazník bude určitě lepší než origo pouze vyplněnej tahokovem, už se těším
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Komár 1981 píše:Eviiiikuuuu, super zmena! Zavidim, ja se na "snizeni" nemuzu porad dostat. Mas tu nakupni tasticku mooooc hezkou
kujuuu
jj, taky mi to chviličku trvalo (pružiny ležely doma asi 2 měsíce...ehehe)
kdybys potřeboval, tak ti dám kontakt na toho klučinu, dělal mi to za 1000 (myslím výměnu pružin - na "to" mám amogha )
Komár 1981 píše:Eviiiikuuuu, super zmena! Zavidim, ja se na "snizeni" nemuzu porad dostat. Mas tu nakupni tasticku mooooc hezkou
kujuuu
jj, taky mi to chviličku trvalo (pružiny ležely doma asi 2 měsíce...ehehe)
kdybys potřeboval, tak ti dám kontakt na toho klučinu, dělal mi to za 1000 (myslím výměnu pružin - na "to" mám amogha )
Tak to se ti divím.... když máš doma Káju.. ještě za to platit.. jsi hezká holka, tak se divím, že ti to neudělal zadarmo
Jinak vím co myslíš, mě látka leží doma už od prosince a furt není čas (ani počasí..)
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
no joooo když problém je v tom že do teď mi stojí Corsa nepojízdná u dědy na zahradě... a až teď v pondělí pokud nebudou padat kroupy tak konečně do ní dávám nabitou baterku ;o) když já se bojím ji parkovat zase před barákem a k dědovi se dostanu jen o víkendu a když byly na Corse návaly sněhu či kolem ní jezero vody, tak se na ní moc dělat nešlo ;o) ale jak říkám do mimoně s tím něco udělám... potřeboval bych koupit koberec.. do barvy..abych ho dal místo kufru a zadních sedaček...
Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion
Eva píše:nevím Jardo, mě se to zdálo ještě tak akorát...
uvidíme, za kolik si nechali ostatní
já měl za 600
amogh píše:me stala kdysi vymena pruzin 2500 a levnëjsi sem v tej dobe nesehnal ani za mak
je to o znamejch
sice to byl známej ale teda i těch 600 se mně zdálo dost, navíc to napoprvý prohodil, předek a zadek