Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nissan Skyline-najlepšie auto sveta???
třeba to bude lepší když se to jmenuje Tokio Drift
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
snad jo, kazdopadne to bude zase neco novyho...MarauderZ28 píše:třeba to bude lepší když se to jmenuje Tokio Drift
Tak jednička se ještě jakžtakž dala, ale dvojka?SkylineGTR píše:No, abych řekl pravdu, tak FnF2 se mi už tak nelíbila. Byla dost nereálná. Jednička se mi líbí pořád. Hlavně ten Charger.![]()
Jinak k té debatě o Skylinu. Mě se Skyline líbí hlavně proto, že to není taková tuctovka a i v sérii vypadá dost hustě. Navíc ten jeho podvozek je fakt paráda.O Skylinu vím už dávno před tím, co se ukázal puberťákům ve FnF. A o Supře ani nemluvě.

svět dospělých je pro mne záhadou......
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda já také ze Skyline nepadnu na prdel, čím to?
Auto svých snů v rámci finančních možností už mám....
A témata o "básnění" nad auty co jsou v našich podmínkách těžko (dostupnost a finančně) poříditelná jsou o ničem, ztráta času...
Lander
A témata o "básnění" nad auty co jsou v našich podmínkách těžko (dostupnost a finančně) poříditelná jsou o ničem, ztráta času...
Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!
- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
naprosto stejnej názor........Lander píše:Teda já také ze Skyline nepadnu na prdel, čím to?
Lander
když udělám na coupečku ještě podvozek a brzdy tak budu spokojenej a nic mě nevytrhne...prostě mam auto mejch snů o kterym sem snil od 5 třídy na základce a ted uz sen splnenej mam.....
Taky mám takový pocit-auto mých snu už mám....honza 2.0 16v píše:naprosto stejnej názor........Lander píše:Teda já také ze Skyline nepadnu na prdel, čím to?
Lander
když udělám na coupečku ještě podvozek a brzdy tak budu spokojenej a nic mě nevytrhne...prostě mam auto mejch snů o kterym sem snil od 5 třídy na základce a ted uz sen splnenej mam.....
audi club
mě to připadalo tak debilní až jsem se musel smát a když si na to vzpomenu ještě dnes:smich2:Chevron píše:Tak zrovna nevim co ti na tomhle pripadalo tak mega vtipnyhoBreakthru píše:![]()
![]()
![]()
mě se fuckt líbilo jak je naháněli ti policajti a vystřelovali do nich nějaký elektrický kotvy nebo co to bylo..........
![]()
Tak to pak joBreakthru píše:mě to připadalo tak debilní až jsem se musel smát a když si na to vzpomenu ještě dnes:smich2:Chevron píše:Tak zrovna nevim co ti na tomhle pripadalo tak mega vtipnyhoBreakthru píše:![]()
![]()
![]()
mě se fuckt líbilo jak je naháněli ti policajti a vystřelovali do nich nějaký elektrický kotvy nebo co to bylo..........
![]()

by mne zajímalo co znamená podpapírákyBreakthru píše:Chevron:Vodní svět, Formule!, Pošťák, Total Recoll, Snowboarďáci atd........to sou podpapíráky

Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
by mne zajímalo co znamená podpapírákyBreakthru píše:Chevron:Vodní svět, Formule!, Pošťák, Total Recoll, Snowboarďáci atd........to sou podpapíráky

na film yjteré v popisu maj tuning a závody atd, už z principu nechodím do kina, nepujčuju v pujčovně a vyhybám s ejim jak čert kříži bo to na 99% je chujovina největší, na kterou pro mne cenu koukat ani kvuli zabití volného času,. Na druhou postkatastrofické filmy typu mad max, pošták atd.. jo to betru jako odreragování, nad kterým nemusím přemýšlet..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
No podpapírák, to je ve volným překladu prostě pí*****a.Je to z filmu Kdo hulí ten umí, taky dobrá kokot***a.Jinak Pošťák a Vodní světIdaho píše:by mne zajímalo co znamená podpapírákyBreakthru píše:Chevron:Vodní svět, Formule!, Pošťák, Total Recoll, Snowboarďáci atd........to sou podpapíráky
na film yjteré v popisu maj tuning a závody atd, už z principu nechodím do kina, nepujčuju v pujčovně a vyhybám s ejim jak čert kříži bo to na 99% je chujovina největší, na kterou pro mne cenu koukat ani kvuli zabití volného času,. Na druhou postkatastrofické filmy typu mad max, pošták atd.. jo to betru jako odreragování, nad kterým nemusím přemýšlet..

Ano vypovídací hodnota je díky obsahu nulova, jenže díky tomu že se zajímá hloubeji o auta tak u FF proste nezustanu v klidu, hen dvypěním.. zatímco třeba pošták, tam nemám proč prudit, portože na Kostovi je alespon vidět že koně kočírovat umí narozdíl od blbcu ve FF a jeji ch "duchaplnejch " kecůBreakthru píše:No podpapírák, to je ve volným překladu prostě pí*****a.Je to z filmu Kdo hulí ten umí, taky dobrá kokot***a.Jinak Pošťák a Vodní světIdaho píše:by mne zajímalo co znamená podpapírákyBreakthru píše:Chevron:Vodní svět, Formule!, Pošťák, Total Recoll, Snowboarďáci atd........to sou podpapíráky
na film yjteré v popisu maj tuning a závody atd, už z principu nechodím do kina, nepujčuju v pujčovně a vyhybám s ejim jak čert kříži bo to na 99% je chujovina největší, na kterou pro mne cenu koukat ani kvuli zabití volného času,. Na druhou postkatastrofické filmy typu mad max, pošták atd.. jo to betru jako odreragování, nad kterým nemusím přemýšlet..to je panečku blbost hodně silnýho kalibru a navíc Vodní svět je trochu víc skopčenej Mad Max 2.Jinak docela dobrej film, byl svýho druhu jeden z prvních a navíc měl originální téma a navíc ty auta......ale každej má holt jinej styl......

Dost OT.. tohle je přece topic o nej autě ne o filmech

Idaho:Přesně, kluci z Rychle a zběsile si prostě hrajou na velký.Ty jejich kydy by se měli tesat do kamene.
Vždycky když je krásně vytáhnu kolo a jedu se s kámošema projet (fyzička musí bejt) a protože moje kolo je solidně ze všech nejhorší a moje šestistupňová přehaska je schopná dát maximálně pět převodů a proto nestíhám, tak mě kluci povzbuzujou okřídlenou frázi z toho filmu:" Blbě řadíš, bez meziplynu.".......dlouho sem hledal poctatu tý ptákoviny a asi k ní nikdy nedojdu........
Vždycky když je krásně vytáhnu kolo a jedu se s kámošema projet (fyzička musí bejt) a protože moje kolo je solidně ze všech nejhorší a moje šestistupňová přehaska je schopná dát maximálně pět převodů a proto nestíhám, tak mě kluci povzbuzujou okřídlenou frázi z toho filmu:" Blbě řadíš, bez meziplynu.".......dlouho sem hledal poctatu tý ptákoviny a asi k ní nikdy nedojdu........
mě na televizi zajímá jediná věc a to tlačítko vypnout, když stará u ní usne, protože je to stejně všecko akorát o ho... terminátor, predátor, aligátor, reskátor a bůhví co ještě za pikačoviny, to se raděj budu vrtat v autě
IQ sice stylingem nenahradíš, taboo ti ho taky nezvedne, ale dokáže rozšířit brutálně obzory 
http://www.odtahove-sluzby.cz

http://www.odtahove-sluzby.cz
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
heh tak o Total Reccal si to asi myslíš leda tak Ty, že to je "podpapírák", snowborďáci mě rozhodně taky nevaděj, Pošťák a Vodní svět mi určitě nijak zvlášť taky nevaděj, je rozhodně daleko víc stupidních filmů než jsi tu napsal ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Blbě řadíš, bez meziplynu.".......dlouho sem hledal poctatu tý ptákoviny a asi k ní nikdy nedojdu........
co na tom nechápeš ? všechny ty japonský srágory maj tak lehký setrváky, že když řadiš bez meziplynu klesnou tomu šíleně otáčky a pak se to zakuskává takže to holt musíš furt točit
co na tom nechápeš ? všechny ty japonský srágory maj tak lehký setrváky, že když řadiš bez meziplynu klesnou tomu šíleně otáčky a pak se to zakuskává takže to holt musíš furt točit

tak to ti dík,teraz mi povedz ktoré najrozšírenejšie auto sa používa v japonsku v motorsporte a prečo,ktoré auto už nikdy nebude vyrobené v pôvodnom a koľko ich skončilo po viac ako 800 konovom upravení...ked si toto všetko zrátaš vyjde ti,že myslím,že si to zaslúži právom...a dakujem,že ma radíš k dalším tupcom čo sa chcú len zvyditeľniť...nikoho som nežiadal aby sem svoje drýsty písal...ani ty si sa sem nemusel pridať...ja len toľkoF.N.T (Jergi) píše:Jestli to nebude tim, že tady na foru obdivovat a vychvalovat Skyline je tak říkajíc nutností, aby ses zalíbil ostatnim tjunerům....někdy mi to tak připadá. Zrovnatak markantní je to vždycky v tématu "moje auto snů" nikdo tam nedá to který by fakt chtěl ale to co mu zajistí dostatečný uznání od ostatních.... neřikám že je to případ všech ale pár takovejch lidí se tu najde. Neřikám že je Skyline špatný auto, to rozhodně neni, ale zase bych nezacházel do takovejchle extrémů.MarauderZ28 píše:je to blbost jasně je to super kára, ale podobnejch aut by se našlo dost, to že má úžasnej potenciál se dá napsat o X jinejch motorech taky ....
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
proč se omezuješ jen na Japonsko ? Co Supra ?
viete čo serte na to....myslel som,že tým názvom začnem nejakú diskusiu ale nejak sa to uberá opačným smerom....a sere ma (prepáčte za výraz),že ma radíte k debilom,čo uznávajú f-f a chcú len upútať pozornosť,radšej na to serte lebo ma to ......
neviem....bol to môj prvý článok a vydím,že vás velmi natchol,ha haMarauderZ28 píše:proč se omezuješ jen na Japonsko ? Co Supra ?
proti seatom nemám nič ale myslím si,že naj sú bud japončíci alebo nemci.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
já te nikam neřadím, ale nechápu proč se tu rozpitvávat o autu který je jediný v čr, nikdo krom jednoho člena ho pořádně neřídil a vše co o něm kdo ví je vyčtený nebo vykoukaný, auto který tu legálně nikdy jezdit ani nemůže (pokud nepočítám statisícovou konverzi) takže veškerý úvahy jsou jen kdyby a možná ...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Jakejm Seatům ?petoGT píše:neviem....bol to môj prvý článok a vydím,že vás velmi natchol,ha haMarauderZ28 píše:proč se omezuješ jen na Japonsko ? Co Supra ?
už neviem ani čítať- supra v poho,je trošku lepšia ako skyline v sériovom stave to uznávam...MarauderZ28 píše:proč se omezuješ jen na Japonsko ? Co Supra ?
jej maximálka je 240 čo je o 60 viac ako má sky. a aj väčší zdvihový objem,teda 3 litre a trošku viac koníkov(320 koní) a tak
sorry ja som si prečítal cupra-seat ibiza,chápešMarauderZ28 píše:Jakejm Seatům ?petoGT píše:neviem....bol to môj prvý článok a vydím,že vás velmi natchol,ha haMarauderZ28 píše:proč se omezuješ jen na Japonsko ? Co Supra ?
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
ok no problem 
a co Camaro ZL-1 ? jen aby jsme odbočili od Japonců a Němců třeba ...

a co Camaro ZL-1 ? jen aby jsme odbočili od Japonců a Němců třeba ...