Brembo Max - zkušenosti
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Brembo Max - zkušenosti
Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti s kotoučema Brembo Max. Potřebuju koupit nové na Alfu 156. Teď tam mám ATE Powerdisc.
Renault 5 GTE, Alfa Romeo 156 2.4 JTD
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brembo Max - zkušenosti
Akorát jsem je dával na Octávku TDi. No brzdy zatím nejsou naplno zajeté, ale špatné to rozhodně není. Také jsem se řídil zkušenostma na internetu a právě ty Brembo Max si majitelé octávek pochvalovali.
Lander
Lander
LANDER F3 Racing Team
Formule F3 Dallara F394 Fiat Abarth Novamotor
Formule F3 Dallara F394 Honda Mugen
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Suzuki Swift Kit Car - PRODANO!
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Škoda, že je ještě nemáš zajeté. Spíše mě zajímá jestli něco vydrží. Ať je za pár měsíců nemusím měnit znovaLander píše:Akorát jsem je dával na Octávku TDi. No brzdy zatím nejsou naplno zajeté, ale špatné to rozhodně není. Také jsem se řídil zkušenostma na internetu a právě ty Brembo Max si majitelé octávek pochvalovali.
Lander

-
- Kontaktovat uživatele:
Byly mi doporučeny desky Textar (či jak se to píše) k těmto kotoučům....GTE píše:Škoda, že je ještě nemáš zajeté. Spíše mě zajímá jestli něco vydrží. Ať je za pár měsíců nemusím měnit znovaLander píše:Akorát jsem je dával na Octávku TDi. No brzdy zatím nejsou naplno zajeté, ale špatné to rozhodně není. Také jsem se řídil zkušenostma na internetu a právě ty Brembo Max si majitelé octávek pochvalovali.
LanderJaké desky jsi k tomu použil?
Lander
LANDER F3 Racing Team
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Kolik tě stál ten kotouč Brembo Max? Teď se dívám do katalogu Elit a tam mají jeden za nějakých 1300 bez DPH a druhý stejně popsaný akorát jiné číslo za 2500 bez.Lander píše:Byly mi doporučeny desky Textar (či jak se to píše) k těmto kotoučům....GTE píše:Škoda, že je ještě nemáš zajeté. Spíše mě zajímá jestli něco vydrží. Ať je za pár měsíců nemusím měnit znovaLander píše:Akorát jsem je dával na Octávku TDi. No brzdy zatím nejsou naplno zajeté, ale špatné to rozhodně není. Také jsem se řídil zkušenostma na internetu a právě ty Brembo Max si majitelé octávek pochvalovali.
LanderJaké desky jsi k tomu použil?
Lander
-
- Kontaktovat uživatele:
Jejda, tak teďka fakt netuším, kolik zrovna kotouč... já to bral přes kamaráda, co mi dává trochu lepší ceny, takže jsem za pár kotoučů a desky dával dohromady 4850 Kč.GTE píše:Kolik tě stál ten kotouč Brembo Max? Teď se dívám do katalogu Elit a tam mají jeden za nějakých 1300 bez DPH a druhý stejně popsaný akorát jiné číslo za 2500 bez.Lander píše:Byly mi doporučeny desky Textar (či jak se to píše) k těmto kotoučům....GTE píše: Škoda, že je ještě nemáš zajeté. Spíše mě zajímá jestli něco vydrží. Ať je za pár měsíců nemusím měnit znovaJaké desky jsi k tomu použil?
Lander
Lander
LANDER F3 Racing Team
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Toyota MR2 BEAMS VVTi
Když už je řeč i o destičkách, má někdo zkušenosti s destičkama Lockheed ?
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
..... skoda penez, skoda slov, skoda nervu ..... nebrat , leda, ze to mas do FackaBeaver píše:Když už je řeč i o destičkách, má někdo zkušenosti s destičkama Lockheed ?

... z Vectry jsem je vyhodil po cca 2000 km, nebrzdily a piskaly byl to des

řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Na Supru, dostal jsem lehce jetý a nevím jestli to má právě smysl dávat na auto. Zdá se, že moc netomoking píše:..... skoda penez, skoda slov, skoda nervu ..... nebrat , leda, ze to mas do FackaBeaver píše:Když už je řeč i o destičkách, má někdo zkušenosti s destičkama Lockheed ?
... z Vectry jsem je vyhodil po cca 2000 km, nebrzdily a piskaly byl to des

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Zdravim mam ktoruce brembo max predni zadni desticky predni brembo zadni original mam na nich najeto cca 1000 km a pri brzdeni z vetsi rychlosti vydavaji hlasite neprijemne zvuky ma stim nekdo nake zkusenosti rady? Diky.
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem o nich uvažoval, někdo na vwclubu je prodává asi i zimermany nebo jak se píšou, ale asi zůstanu u standardu a půjdu do TRW- kotouč+ deska.
Nicméně pokud má někdo zkušenosti s těma brembama max, tak budu rád za jakoukoli informaci. Díky 

EX citroen saxo 1,4vts,. EX bmw e36 316i,. EX BMW e36 328 iT,. EX Golf III 1,8i, OOOO A4b5 avant 1,9TDI, BMW e36 316i compakt
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
A teď jedna merdka OOOO A6C5 avant 2,8i quattro
Tak osobně kotouče Brembo Max mám na mém starém Accordu, ale zatím jen po dobu cca 3000km. Duvod proc jsem do nich šel, byl hlavně ten , ze cenový rozdil od bezných kotoučů byl celkem zanedbatelný a chtěl jsem je prostě jen testnout. Destičky jsem k tomu bral také brembo ale obyc základní, zadný sportovní nebo neco podobnýho. Párkrát jsem cetl případy že se nekomu po pár set kilometrech rozvlnily, osobně s tím zkušenost na štestí nemám, ale myslím si že je to hlavne o zajetí a také jak si s nimy ,,sednou" desticky. Co se týče brzdného účinku, tak rozdíl si myslím bude minimální, nemám možnost jak přeně zmerit, je to asi hlavně o vyzkoušení, a take by to chtělo časem zkusit i jiné destičky. Každopádně nové kotouče jsem dával ještě v zimě, takže ještě nebyla možnost jak je pořádně otestovat, časem možná budu moct dát lepší info až budou vhodné podmínky.
Subaru Impreza GT (víkendovka)
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Opel Manta B GT/E 2.0i 8v
Honda Accord 2.0is (daily)
Škoda Superb II, 2.0TDI 125kw (daily nr.2)
Opel Manta B 400 + c20xe (zatím pouze polotovar)...
Kamarádovi jsme je dávali kdysi na roomstera, už je tam má dva roky, jezdí jak magor, dali jsme kombinaci BMax kotouče a ATE desky, když se zahřejou brzděj fakt dobře!
Ale problém je s reznutím, už po prvním roce byli zadní kotouče celý zrezlý a hlavně drážky plný rzi. Předek rezne od krajů, taky dost nepřiměřeně oproti sériovejm kotoučům
Teď nedávno přijel, že mu jde ze zadních brzd nějakej zvuk, po projetí jsem mu řekl, že je asi nějaká deska už na plech, říkal jsem si hned, že je to nesmysl, aby zadek zmizel dřív než předek, ale mohlo někde něco váznout, no sundali jsme kola a desky měli cca 5mm, takže to drhnutí už dělala rez a rzí bobtnající kraje kotouče. Tak jsem to rozebral a celý musel očistit, zatím dobrý. Jen pro info, zrovna to nešetří a jezdí denně ... v bažině taky neparkuje
Já koupil kdysi káru s BMaxama na předku, po asi tisíci km, jsem je vyhodil, taky zrezlý kraje, když dostali záhul, rez se začala loupat a začlo to brutálně kopat, letěly do šrotu...
Ale problém je s reznutím, už po prvním roce byli zadní kotouče celý zrezlý a hlavně drážky plný rzi. Předek rezne od krajů, taky dost nepřiměřeně oproti sériovejm kotoučům

Teď nedávno přijel, že mu jde ze zadních brzd nějakej zvuk, po projetí jsem mu řekl, že je asi nějaká deska už na plech, říkal jsem si hned, že je to nesmysl, aby zadek zmizel dřív než předek, ale mohlo někde něco váznout, no sundali jsme kola a desky měli cca 5mm, takže to drhnutí už dělala rez a rzí bobtnající kraje kotouče. Tak jsem to rozebral a celý musel očistit, zatím dobrý. Jen pro info, zrovna to nešetří a jezdí denně ... v bažině taky neparkuje

Já koupil kdysi káru s BMaxama na předku, po asi tisíci km, jsem je vyhodil, taky zrezlý kraje, když dostali záhul, rez se začala loupat a začlo to brutálně kopat, letěly do šrotu...