jedno levné camaro je na tipcars.cz tuším,že za 89000kč a 217ps
Ale já bych šel spíš do něčeho ojedinělejšího napřilkad el-camino to je ta správná pecka.Nevím ale camaro mi příjde už dost "provařené" i kdyš je pěkné
PIĎA:Tam ten australskej Falcon jaks dával je bezva, ten není jen dobrej.Zajímavý, že spousta lidí tady nezná nic jinýho než Skyline, ale toho Falcona jen málokdo.Škoda, že tady jsou tak debilní zákony, hned bych jednoho z Austrálie přitáh.......
Ilegaltuner píše:no myslím že o zákonech to není Když máš prachy taj jde všechno
Tak, ale přihlásit to tady to je problém.Myslím legálně.Na veteránský značky bych to stejně s touhle úpravou nedal, i když v Australii prodávaj kompletní bodykit na Falcona a ten supercharger by se dal sehnat.Jinak znáš Mad Maxe?Ty auta mi ještě dneska berou dech...........
Ilegaltuner:ty se zdáš bejt přes ty Oply znalej .Je starej Holden Monar nějak spjatej s Commodorem?Zdá se mi, že ty motory tam byli jiný než co se dávali do Opelů......
Breakthru píše:Ilegaltuner:ty se zdáš bejt přes ty Oply znalej .Je starej Holden Monar nějak spjatej s Commodorem?Zdá se mi, že ty motory tam byli jiný než co se dávali do Opelů......
Tak to fakt nevím, nevypadá to stejně, motory tam nebyly stejné, tak to s tím asi nic společnýho nemá
Vypadá to pěkně, to bych si i dal říct
Ilegaltuner:No Ople a Holden patří do jednoho koncernu tak jsem myslel, že by mohli mít spolu něco víc společnýho než stěrače a popelníky.Jinak taky bych si dal říct.Starý Opely mě už hodně dlouho berou, takový evropský ameriky........Jinak stará Ascona a Commodor jsou best
jj stará Ačková ascona je taky docela dobrej kousek,díval jsem se na fotky z německa a upravené to je v klidu.Tetka lituju,protože ještě tak před rokem tady u nás jedna stávala a nikdo s ní dlouho nejezdil, ta by byla určitě jen za flašku,nebo tak.Bylo si ce na ni docela práce,ale né zas tak moc
Ilegaltuner píše:jj stará Ačková ascona je taky docela dobrej kousek,díval jsem se na fotky z německa a upravené to je v klidu.Tetka lituju,protože ještě tak před rokem tady u nás jedna stávala a nikdo s ní dlouho nejezdil, ta by byla určitě jen za flašku,nebo tak.Bylo si ce na ni docela práce,ale né zas tak moc
Otec kdysi měl Asconu a myslím, že to byla ta áčková, dodnes na ni vzpomíná.Prej jezdila jako drak, měla dvoulitra a byla původně z Rakouska.No, ale to je tak 14 let....