Nene...na strese neni ani kousicek.Eskláda píše:řekl bych že ne jelikož není bavorak ve třištvrtině prostoru ale už je ůplně všude!!

Nene...na strese neni ani kousicek.Eskláda píše:řekl bych že ne jelikož není bavorak ve třištvrtině prostoru ale už je ůplně všude!!
anojo ,jsem blbecMikael píše:Nene...na strese neni ani kousicek.Eskláda píše:řekl bych že ne jelikož není bavorak ve třištvrtině prostoru ale už je ůplně všude!!
Vždyť my jsme tam Radek s Michalem taky makali...zvooky píše:lol.....a ja makal mno jo no
Mno stoji mi u barakuEskláda píše:šlo to nastartovat??
Noo jede to fakt hodne hezky.....snad se nam v tom V12 nerozštípeV12 píše:WRENKLINe...ten V12 neni muuj
Jinak jsem dneska jsem najel prvni zkusebni km....a az na mirne prehrivani se to zatim zda v pohode a jede to celkem slusne, vid zvooky?
Můžeme se jen tiše modlit!zvooky píše:Noo jede to fakt hodne hezky.....snad se nam v tom V12 nerozštípeV12 píše:WRENKLINe...ten V12 neni muuj
Jinak jsem dneska jsem najel prvni zkusebni km....a az na mirne prehrivani se to zatim zda v pohode a jede to celkem slusne, vid zvooky?
Tyvole tebe bych chtěl potkat na silnici!Silniční agresor!zvooky píše:jj jenom ja jezdim Kloboukadneska mi nejak nemohl ujet v serpentynach z Bečova do Krasna trojkovej golf, tak jsem ho s platakem vyblikal hih
hattori_hanzo píše:Tyvole tebe bych chtěl potkat na silnici!Silniční agresor!zvooky píše:jj jenom ja jezdim Kloboukadneska mi nejak nemohl ujet v serpentynach z Bečova do Krasna trojkovej golf, tak jsem ho s platakem vyblikal hih
nám už je to všechno jedno ...Mikael píše:Motor sem,motor tam....