měl jsi to tam nechat,a utect,já bych si to vyzvednulMr. Favo píše:Jo jo vcera se jim to nelibilo.Kola a pruh na prednim skle chteli at to necham odstavene u teska,ale to sem odmitnul tak chteli mi dat pokutu 500 ale ukecal sem na 100Mr. Yaris píše:No, ale policajtům se nejvíce líbily kola a fólie na čelním skle. Včera to bráchovi ocenili na 100,-
Live4Ride Syndicate
Moderátor: Dave0401
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Re: Live4Ride Syndicate
Včera měli nějakou rozdávací náladu, nás si chytli s batmanem přesně ve 22:22 kousek od jeho baráku. Sme zkoušeli kruháč, párkrát jsme ho objeli dokola a tam se nás chytli a stopli až u Kosmosu
, tam ty svi*ě přejeli přes dvě plné a pak nás stopli... za 500,-
cituji:
bubák: "Proč pane řidiči takhle kroužíte po kruhovém objezdu?"
batman: "Nemůžu?!"
bubák: "Můžete, ale zbytečně na sebe upozorňujete...."
No jinak to bylo hlavně za kola a přední mračení světel, že jsou z jiného auta to už nějak nepoznali
za 500,-
cituji:
bubák: "Proč pane řidiči takhle kroužíte po kruhovém objezdu?"
batman: "Nemůžu?!"
bubák: "Můžete, ale zbytečně na sebe upozorňujete...."
No jinak to bylo hlavně za kola a přední mračení světel, že jsou z jiného auta to už nějak nepoznali
za 500,-
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Okta III ::..
..:: Kawa Z1000SX ::..
to je dobra cena....500,-
..ani nevyhrožoval že by mohl dát větší, což mě vždycky udělali. No jinak říkal, ať to dá do doby kdy bude bobovací systém do pořádku, jinak dojezdil 
Včera byla v Ka policejní akce. Mě chytli taky jak jsem to rozpalil z křižovatky. No nic dal jsem mu doklady, pak služebák. Pak jsme si řekli ahoj a jel jsem
Auto nemělo blinkry a mělo hodně věci co tam nemají být...
Jinak pruh na okně může byt do určite velikosti. Tak hned zbytečně neplatte
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
sezóna 2006 - 2012: 28x první, 19x druhý, 10x třetí
Fiat Coupé 20VT LE - 373 hp 475 nm - 1/4 míle...12,7s
sezóna 2012: Mistr Slovenska ve sprintu
sezóna 2013: Vicemistr ČR a SR ve sprintu
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
No ja nemam slov. Nadhera.tomoking píše:kluci neukamenujte me ..... doufam, ze me nevyhodite z klubu![]()
V utery se na me Subarce obevi tyto rafky :
s novymi pneu :
Polepy z vika kufru uz jsem sundal, zitra sundam napisy SUBARU z boku a kompletne se zbavim zlute z zlate barvy z auta..... ktera by mi nesla k planovane vymene vika kufru a kapoty za karbonove
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
ten pruh na prednim skle .... tzv. stinitko jsem kdysi taky mel na aute. To predchozi majitel mel tuzingove sklony. Sundal jsem ho po prvni skoropokute na PL-CZ hranici
.... teprve pak jsem zjistil, ze mi ten pruh opravdu omezoval vyhled
Naposledy upravil(a) tomoking dne 16 dub 2006 11:52, celkem upraveno 1 x.
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Je jisté, že když mám 4ku z ČJ na matuře tak mě nevemou k PČR? Protože mě nedávno (taky s batmanemDolph píše:Včera byla v Ka policejní akce. Mě chytli taky jak jsem to rozpalil z křižovatky. No nic dal jsem mu doklady, pak služebák. Pak jsme si řekli ahoj a jel jsemAuto nemělo blinkry a mělo hodně věci co tam nemají být...
![]()
Ja tohle taky nemusim. Nechapu, jak kurna kluci muzete jezdit se stinitkem nebo s temi dvemi sklopenymi picinci, proti slunku. Ja nevidim na semafor ani za normalniho stavu, natoz jeste stinitko, pripadne ty dva bazmeky.tomoking píše:ten pruh na prednim skle .... tzv. stinitko jsem kdysi taky mel na aute. To predchozi majitel mel tuzingove sklony. Sundal jsem ho po prvni skoropokute na PL-CZ hranici.... teprve pak jsem zjistil, ze mi ten pruh opravdu omezoval vyhled
Live4Ride Syndicate
No nevím, mě se na to ptali. Ale jsou taky vyjimky. Vím už o několika lidech, které vzali se čtyřkou. Ale asi budeš mit menší šanci na přijetí než ostatní. ALe zkusit to můžeš.
Golf 1 ABF - 193 hp - 1/4 míle...13,7s
www.dolph-racing.cz
www.dolph-racing.cz
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
remix píše:Je jisté, že když mám 4ku z ČJ na matuře tak mě nevemou k PČR? Protože mě nedávno (taky s batmanemDolph píše:Včera byla v Ka policejní akce. Mě chytli taky jak jsem to rozpalil z křižovatky. No nic dal jsem mu doklady, pak služebák. Pak jsme si řekli ahoj a jel jsemAuto nemělo blinkry a mělo hodně věci co tam nemají být...
![]()
Jinak pruh na okně může byt do určite velikosti. Tak hned zbytečně neplatte) stavěli a policajt byl kámoš, ty ho Dolphe možná znáš, jmenuje se Grabovski nebo tak nějak, chodil taky na OBA a prej 4ku z ČJ měl a vzali ho....furt o tom přemýšlím....
.... na co ti bude u PCR cesky jazyk ? daji te do dvojice s borcem co mel z CJ za 1 a ten bude psat . Ty budes jen cist a to zvladas bez problemu ne ?
.... znas prece ten ftip .... proc policajti chodi ve dvojici ?
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Za 500??? Kurňa, to je dobrá cena. Batman měl štěstí že mu nevzali rodný list
Možná kdyby ukázal diplom z Petřvaldu, tak ho ocenili lépe 
Live4Ride Syndicate
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=15_eg1YM9fg" onclick="window.open(this.href);return false;
objednana dalsi cast sestavy.....
specialni podekovani patri Tomokingovi...
uz chybi jen neco do plata. uvazuju jestli 16cm kompa, nebo 6x9 ovaly...
specialni podekovani patri Tomokingovi...
uz chybi jen neco do plata. uvazuju jestli 16cm kompa, nebo 6x9 ovaly...
- Přílohy
-
- 1c_12_sb.JPG (46.6 KiB) Zobrazeno 940 x
Danek dá se to použít???
4-kanálová MOS-FET technologie
Napájení z PWM síťové části
Pracuje také v režimu Tri-Mode a tak umožňuje zapojení subwooferu a reproduktorů
Technická data:
Zpoždění při zapnutí
Jistič proti zkratu
Ochrana před přehřátím
Výkon max. 4 x 250 W, RMS 4 x 100 W
Frekvenční rozsah 10 – 50 000 Hz
Rozměry (š x v x h) 250 x 53 x 320 mm

4-kanálová MOS-FET technologie
Napájení z PWM síťové části
Pracuje také v režimu Tri-Mode a tak umožňuje zapojení subwooferu a reproduktorů
Technická data:
Zpoždění při zapnutí
Jistič proti zkratu
Ochrana před přehřátím
Výkon max. 4 x 250 W, RMS 4 x 100 W
Frekvenční rozsah 10 – 50 000 Hz
Rozměry (š x v x h) 250 x 53 x 320 mm

Ahh, vidim, ze Lukees fotil. Posli fotky, at je muzu dat na web. Jinak pro tebe mam nalepku. Dneska jsme slavnostne vsichni nalepili 
Felda> Posli profil + fotky VW a ja ho soupnu na stranky.
Srazek dneska v pohode. Brzy muzem usporadat budto nejake klani po siti v Need For Speed Underground nebo ty motokary.
Felda> Posli profil + fotky VW a ja ho soupnu na stranky.
Srazek dneska v pohode. Brzy muzem usporadat budto nejake klani po siti v Need For Speed Underground nebo ty motokary.
Live4Ride Syndicate
Tomoking> Parada, pak hod fotku kol. Jsem na ne poradne zvedavy.
Live4Ride Syndicate
REPORTER syndikejt premiera a bez foťakuSly píše:Tak nejake fotky z dnesniho sraziku nemame?
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad

Jinak jsem ted v rychlosti projel tu Dobu Ledovou a opravdu to bylo nahravkou. Moc tmave a zvuk napytel. Zatim nejhure zpracovany Telecine, ktery jsem kdy videl. A pri tom je to od Asteroids, ktreri dekaji celkem slusne RIPy. No tak snad priste :/
Live4Ride Syndicate
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
videl jsem horsiSly píše:Jinak jsem ted v rychlosti projel tu Dobu Ledovou a opravdu to bylo nahravkou. Moc tmave a zvuk napytel. Zatim nejhure zpracovany Telecine, ktery jsem kdy videl. A pri tom je to od Asteroids, ktreri dekaji celkem slusne RIPy. No tak snad priste :/