Cus lidi,
mam dotaz umi nekdo z vas sehnat homologace, atesty nebo zapsani do tp ruznych tuningovych dilu bez atestu? jakakoliv cesta nebo rada vitana kdo to nechce resit prez forum piste na icq nebo email... diky DROBEK
HOMOLOGACE
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
HOMOLOGACE
KING OF THE ROAD....... aspon teda ve Sturovce 

- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Re: HOMOLOGACE
o jaký díly se jedná?DROBEK píše:Cus lidi,
mam dotaz umi nekdo z vas sehnat homologace, atesty nebo zapsani do tp ruznych tuningovych dilu bez atestu? jakakoliv cesta nebo rada vitana kdo to nechce resit prez forum piste na icq nebo email... diky DROBEK

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

hlavne jsem mel namysli velka kola... folie... kridla.... spoilery.... atd aby to bylo v technicaku nebo byl papir na zaklade jakeho mi to tam zapisou nejake napady?
KING OF THE ROAD....... aspon teda ve Sturovce 

Mně by stačili tüvy.nebo papíry s atestama v Tech.pruk.to nepotřebuju,na to prdim...Jen ty papíry...
T.C.T.na cestách...
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Na křídlo zapomeň, teda pokud myslíš hliníkovej střihač hlav... Fólie seženeš s atestem normálně... Kola a spoielry se dají, ale stojí to pár peněz a musí to splňovat nějaký ty parametry aby to prošlo...DROBEK píše:hlavne jsem mel namysli velka kola... folie... kridla.... spoilery.... atd aby to bylo v technicaku nebo byl papir na zaklade jakeho mi to tam zapisou nejake napady?
Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 

gti
Pokud chceš zapsat větší kola tak bud ti to povolí výrobce auta a pokud chceš ještě větší tak musíš koupit kola ke k¨terým ti dá výrobce kol atest pro tvoje auto. Nárazníky koupíš jedině s atestem jinak to nevidím, jedině to nějak falzifikovat 

VW golf II GT 1.8Turbo