Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Mě se to teda vůbec nelíbí. Nechápu k čemu je dobrý dělat lak alá rez? Už neví co vymyslet a za cenu originality udělaj takovouhle hrůza. Kola maj krásný ale lak je prostě hnus
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Ritchma píše:Mě se to teda vůbec nelíbí. Nechápu k čemu je dobrý dělat lak alá rez? Už neví co vymyslet a za cenu originality udělaj takovouhle hrůza. Kola maj krásný ale lak je prostě hnus
to není lak to je érbraš
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ritchma píše:Mě se to teda vůbec nelíbí. Nechápu k čemu je dobrý dělat lak alá rez? Už neví co vymyslet a za cenu originality udělaj takovouhle hrůza. Kola maj krásný ale lak je prostě hnus
to není lak to je érbraš
Spíš hovadina
Takovouhle hruza ja byt spravna cecha z Praha...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
Takovouhle hruza ja byt spravna cecha z Praha...
No jo aby ty sis nerejpnul Ládíku